Image default
ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός τα Θεοφάνια – Πότε αλλάζει και που θα έχουμε βροχές

Με καλό καιρό ο εορτασμός των Θεοφανίων. Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός τα Θεοφάνια - Πότε αλλάζει και που θα έχουμε βροχές

    

Newsroom

Στα ρεκόρ ζέστης των τελευταίων ημερών μίλησε ο Σάκης Αρναούτογλου με τον ίδιο να εύχεται το 2023 να μην έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα «και οι ηγέτες να συντονιστούν καλύτερα, καθώς βιώνουμε ολοένα και περισσότερο την κλιματική αλλαγή».

Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο και τις επόμενες μέρες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αισθητά στον καιρό. Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης αναμένεται ομίχλη και πάχνη σε ορεινές περιοχές, ενω στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε ηλιοφάνεια. Τοπικές συννεφιές θα έχουμε το βράδυ σε δυτικές και ΒΔ περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν 4-5 μποφόρ στο Ιόνιο και στα 3-4 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι στους 16 βαθμούς στα κεντρικά, στους 10 με 11 στα βόρεια και στους 15-17 στα ΝΑ της χώρας.

Στην Αττική αναμένονται ομίχλες νωρίς το πρωί, αλλά αρκετή ηλιοφάνεια μέσα στην ημέρα. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης ομίχλες το πρωί και αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 4 έως 15 το μεσημέρι.

Την Τετάρτη θα έχουμε αραιές συννεφιές και τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία στους 15 με 16 βαθμούς στα κεντρικά και στους 16 βαθμούς στα νότια.

Την Πέμπτη δεν θα αλλάξει κάτι με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί παντού. Η θερμοκρασία στους 15 βαθμούς στα κεντρικά και στους 13 στα βόρεια.

Την Παρασκευή ανήμερα των Θεοφανίων λίγες τοπικές συννεφιές και ΒΔ άνεμοι. Η θερμοκρασία στους 16 στα κεντρικά, στους 15 στα δυτικά και στους 11 με 14 στα βόρεια και ΒΔ.

Το Σάββατο τέλος θα έχουμε ηλιοφάνεια και λίγες συννεφιές κατά τόπους με την θερμοκρασία να φτάνεις τους 17 στα νότια και τους 13 στα βόρεια.

Την Κυριακή, ωστόσο, θα έχουμε βροχές στα Δωδεκάνησα αλλά και στα Δυτικά, ενώ από 10 Ιανουαρίου θα έχουμε σταδιακή αλλαγή του καιρού.

Related posts

ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

admin

Σάκης Αρναούτογλου: Το σπάνιο φαινόμενο για τον καιρό του Οκτώβρη που έρχεται την Παρασκευή

admin

ΛΗΨΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

admin

Leave a Comment