Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Σοκ στην Παχειά Άμμο: Βρήκε πτώμα, ενώ εκτελούσε εργασίες!

Χειριστής χωματουργικού μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα

Κατά τις 6 σήμερα το απόγευμα ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών Λευτέρης Δασκαλάκης, ο οποίος δούλευε στην παραλία της Παχειάς Άμμου, είδε ξαφνικά στο σημείο όπου υπάρχουν βράχια, κάτι παράξενο να επιπλέει.

Πλησίασε κοντά και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα πτώμα, το οποίο πιθανότατα είχαν εκβράσει τα θαλάσσια ρεύματα που καταλήγουν στον κόλπο της Παχειάς Άμμου.

Αμέσως κάλεσε τις Αρχές, που έφτασαν μετά από λίγο στο σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα πτώμα μάλλον νέου άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση, με σπασμένα χέρια και πόδια.

Χωρίς να έχει εργαστηριακά αποδειχτεί αυτό που οι αυτόπτες μάρτυρες λένε, Ιατροδικαστική Υπηρεσία παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εξακριβώσει μέσα από εργαστηριακές αναλύσεις την ταυτότητά του.

Μόλις παραλήφθηκε το πτώμα γιανα μεταφερθεί στο Ηράκλειο οι Λιμενικοί και κάτοικοι της Παχειάς Άμμου, που βρέθηκαν στο σημείο, ερεύνησαν τον χώρο και βρήκαν μία φόρμα εργασίας, χωρίς να γνωρίζουν εάν έχει σχέση με το πτώμα που μόλις είχε βρεθεί εκεί.

Τα ευρήματα αυτά, παραλήφθηκαν από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος για να ερευνηθεί εάν έχουν σχέση με το μακάβριο αυτό εύρημα.

Στο χωριό ακούστηκαν πάρα πολλά σενάρια για την ταυτότητα του πτώματος, ωστόσο δεν αναζητείται κανείς από τα γύρο χωριά και πιθανολογείται ότι στο σημείο αυτό μεταφέρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα, από πολύ μακρινή απόσταση.

 

Related posts

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ

admin

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

admin

Εξαγωγές  Νωπών Οπωροκηπευτικών 26.8.2022                     

admin

Leave a Comment