Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΦΕ-ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ Μιχελαράκη και τα μέλη κ. Νίκο Κοντογιωργάκη, κ. Γιώργο Νεοφώτιστο και κ. Κώστα Χαρκιολακη, καθώς και με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας.

➡️Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης του έργου της τεχνητής αναπλήρωσης της παραλίας και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της μεγάλης έντασης των ανέμων που έπνεαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ συζητήθηκαν και πιθανές λύσεις.

➡️Στη σημαντική αυτή επαφή που είχα με τον Σύλλογο Καφέ- Εστίασης Ιεράπετρας τέθηκαν υπό συζήτηση όλα τα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο και πρόκειται να δώσουν νέα σημαντική οικονομική ώθηση στον Δήμο μας.

➡️Η κατασκευή του ύφαλου-κυματοθραύστη ολοκληρώθηκε προστατεύοντας τις επιχειρήσεις της περιοχής από τα πλυμμηρικά φαινόμενα που παρατηρούνταν κάθε χειμώνα με την είσοδο της θάλασσας τα καταστήματα.

➡️Η αναπλήρωση της παραλίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και σύντομα θα δοθεί προς χρήση στους δημότες και στους επισκέπτες, ενισχύοντας έτσι και τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται πλησίον της.

➡️Η καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων και της Δημοτικής Αρχής αποτελεί προαπαιτούμενο για τη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου.

Related posts

admin

ΕΦΚΑ: Ξεκινά άμεσα η διαγραφή παλαιών οφειλών -Ποιους αφορά

admin

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

admin

Leave a Comment