Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΆΓΓΕΛΟ ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 81χρονου συνταξιούχου Ευάγγελου Τζουβελεκα, που εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής από την παραλία του Αλμυρού ένα χιλιόμετρο δυτικά του λιμανιού της Ιεραπετρας.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, με το πρώτο φως της ημέρας, επανεκκίνησαν οι έρευνες που είχαν διακοπεί αργά το βράδυ του Σαββάτου.
Αφού έχουν ερευνηθεί από το βράδυ της Παρασκευής και το Σαββατο όλες οι ακτές από το λιμάνι της Ιεράπετρας  μέχρι και τα Τερτσα Βιαννου και έχει σαρωθει το μεγαλύτερο τμήμα της θαλάσσιας περιοχής, με δύτες και drone σε αποσταση ενός μιλίου από την ακτη, σήμερα με το πρώτο φως της μέρας, το Ναυαγοσωστικο ΝΓ 519 που έχει έρθει από την Αγία Γαλήνη, συνεχίζει την έρευνα του σε μεγαλύτερα βάθη, φτάνοντας μέχρι και τα  5 μίλια από την ακτή.
Ο Λιμεναρχης Ιεράπετρας πλωταρχης Λ. Σ. Γιάννης Παπαδακης παρακαλεί, “τα σκάφη που θα κινηθούν από και προς τη Χρυσή, να επιλέξουν να πλευσουν δυτικά της Ιεραπετρας, και να συνδράμουν στις έρευνες”.
Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, συνεχίζει την έρευνα από ξηρά και θάλασσα όλη η δύναμη του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, η τοπική
 ΕΛΛ. ΑΣ., οι εθελοντές Σαμαρείτες, οι διασώστες της ΕΔΙΚ που θα χρησιμοποιήσουν και αυτοδύτες σήμερα, η Ομάδα Διασωσης Κρήτης, εθελοντές με drone, δύτες του Λ. Σ. και ιδιώτες δύτες, οι ερασιτέχνες αλιείς και κάτοικοι της περιοχής που αγωνιούν μαζί με την οικογένεια του αγνοούμενου ηλικιωμένου.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας του αγνοούμενου Ευάγγελου Τζουβελεκα, καθώς η μοίρα τους παίζει και πάλι ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, καθώς δεν έχουν στεγνώσει ακόμα τα δάκρυα από τον αδοκητο χαμό ενός ακόμη νεαρού μέλους της  οικογένειας τους, του 22χρονου Δημήτρη, που τραυματιστηκε θανάσιμα, πριν μερικές μέρες, σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Κύπρου της Ιεραπετρας και οι γονείς  του πήραν τη μεγάλη απόφαση της δωρεάς των ζωτικών του οργανων. 
NΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

«Να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης πυρόπληκτων και οι πληγέντες από μικρές πυρκαγιές όπως αυτή του Αγίου Θωμά Ηρακλείου».

admin

Αγρότης στην Πιερία βρήκε φλέβα φυσικού αερίου στο χωράφι του

admin

Σεισμός τώρα στην Κρήτη μέγεθος 4,9 ρίχτερ

admin

Leave a Comment