Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Με το συλλαλητήριο της 29 του Σεπτέμβρη, ο κόσμος της Νοτιοανατολικής Κρήτης έστειλε το μήνυμα του: “Θέλουμε το Νοσοκομείο που δικαιούμαστε. Λειτουργικό και πλήρως στελεχωμένο”. Εξέφρασε απογοήτευση και θυμό για την περιφρόνηση μιας ολόκληρης περιοχής με τον τρόπο αντιμετώπισης του Νοσοκομείου τόσα χρόνια. Και τονίστηκε η σημασία του για την επιβίωση του τόπου. Η εντολή του ήταν σαφής.

Με μπροστάρηδες τον Μητροπολίτη μας και τον Δήμαρχο συνεχίζουμε τον αγώνα με πορεία στην 7η Υ.ΠΕ. Καταθέτουμε το αίτημα για γιατρούς, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. Ζητούμε την αποκατάσταση της αδικίας που συσσωρεύθηκε εις βάρος μας. Και δεν αποχωρούμε αν δεν εξασφαλιστούν δεσμεύσεις στο δίκαιο αίτημα μας.

Η πορεία μας στην ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει. Όσοι επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους αυτοκίνητα. Θα υπάρχουν όμως και πούλμαν για εξυπηρέτηση. Η πορεία μας για να φέρει αποτέλεσμα πρέπει να είναι μαζική και δυναμική. Συγκέντρωση για να ξεκινήσουμε την πορεία μας στο παρκάκι ΜΙΝΩΣ στις 9:30 το πρωί. Από κει θα ξεκινήσουμε με πούλμαν και ΙΧ όλοι μαζί.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Στα τηλέφωνα 6972995555 και 6939907748 μπορείτε να δηλώνετε όσοι δεν έχετε μέσον και επιθυμείτε να μεταβείτε μαζί μας με πούλμαν.

Related posts

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

admin

ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΟΙ 37 ΝΑΥΑΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

admin

Leave a Comment