Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 Επιδείνωση του καιρού από την Πεμπτη

Από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωί της Παρασκευής το κύριο πιάτο των καιρικών φαινομένων!
Αργότερα αυτά θα περιοριστούν και σταδιακά θα εξασθενήσουν. Φθινοπωρινό θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού και το Σάββατο, αλλά με πιο τοπικά φαινόμενα στα βόρεια κι εσωτερικά!
Γενικά θα βρέξει λίγο πολύ παντού, όμως όσο δυτικότερα, εσωτερικότερα και βορειότερα βρισκόμαστε στο νησί τόσο πιο αξιόλογες θα είναι οι βροχές!
Οι άνεμοι γενικά  θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και δεν θα ενισχυθούν σημαντικά.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βουνά μας! Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, ενώ δεν αποκλείονται χαλαζοπτώσεις τοπικά.

Related posts

Την 11η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης της Πολεμικής Αεροπορίας (11η ΜΣΕΠ) στη Ζήρο Σητείας, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης.

admin

Η Περιφέρεια Κρήτης για το μεταφορικό ισοδύναμο

admin

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΑΚ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ»

admin