Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Την 11η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης της Πολεμικής Αεροπορίας (11η ΜΣΕΠ) στη Ζήρο Σητείας, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κ. Πλακιωτάκης, συνομίλησε με τον Διοικητή της Μοίρας, συνάντησε στελέχη της μονάδας και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

“Σταθερή μας στόχευση και προσήλωση είναι η συνεχής αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων, αναγνωρίζοντας τον πολύ σοβαρό ρόλο που επιτελείτε στη χώρα, ιδιαίτερα σε μία περίοδο αυξημένης προκλητικότητας”, δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε: “Οφείλουμε οι ένοπλες δυνάμεις μας να είναι στον ύψιστο βαθμό ετοιμότητας”.

“Η επένδυση στην Άμυνα αποτελεί και επένδυση στη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας μας”, τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης ο οποίος αναφέρθηκε και στο πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο της 11ης ΜΣΕΠ στην πόλη της Σητείας.

“Με τη σημερινή μου επίσκεψη”, συμπλήρωσε ο κ. Πλακιωτάκης, ¨Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αναγνώρισης του σπουδαίου ρόλου των ενόπλων δυνάμεων. Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η χώρα, ήταν εκεί. Αλλά και ένα μήνυμα αποφασιστικότητας προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι η χώρα μας, είναι θωρακισμένη και αποφασισμένη να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. 

Related posts

Έψαχνε λαγούς και βρήκε αρχαίο ελαιοτριβείο – Νέα αρχαιολογική ανακάλυψη στην Ιεράπετρα

admin

Tα νέα πρόστιμα που θα ισχύσουν από την δευτέρα 4η Μαΐου

admin

‘’Μαζί’’ στην διεκδίκηση για το νοσοκομείο.

admin

Leave a Comment