Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία με μαθητή: Ξεψύχησε 9χρονο παιδί μέσα σε σχολείο της Αχαΐας

Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σχολείο όμως το παιδάκι δεν τα κατάφερε

Ένα μαθητής, 9 ετών, έχασε σήμερα την ζωή του σε κοινότητα του Δήμου Ερύμανθου, της Αχαΐας.

Ειδικότερα, ο εννιάχρονος έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην σχολική αίθουσα και αμέσως οι εκπαιδευτικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Στην περιοχή έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λίγο μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όσον αφορά την αιτία του θανάτου του μαθητή, εξετάζεται το ενδεχόμενο να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Επικοινωνία της Ν. Κεραμέως με την οικογένεια του 9χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός 9χρονου μαθητή, στον Δήμο Ερύμανθου της Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπουργός επικοινώνησε άμεσα με τη διευθύντρια του σχολείου, όπου πήγαινε ο μαθητής, καθώς επίσης και με την οικογένειά του.

Ο μαθητής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε καρδιολογικό πρόβλημα από μικρή ηλικία, είχε ωστόσο προσκομίσει πιστοποιητικό υγείας για την παρακολούθηση των σχολικών μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εννιάχρονος έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην σχολική αίθουσα και αμέσως οι εκπαιδευτικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία. Στην περιοχή έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λίγο μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related posts

1o ΓΕΛ Ιεράπετρας Δελτίο τύπου

admin

ΓΕ.Π.Α.Δ Κρήτης της 02.07.2019 (Ρέθυμνο-εντοπισμός φυτείες κάνναβης)

admin

17η Παγκρήτια Έκθεση Γεωργίας, Κτηνοτροφίας& Παραδοσιακών Προϊόντων

admin

Leave a Comment