Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Τρόμος στα χέρια του επίδοξου βιαστή της: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις…», εκλιπαρούσε 50χρονη στην Ιεράπετρα

Αλλοδαπός ξυλοκόπησε άγρια και αποπειράθηκε να βιάσει 50χρονη αγρότισσα

  • Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια νεαρού Πακιστανού εργάτη
  • Η Κατερίνα Περάκη μετά τα σημάδια της βίας περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στο neakriti.gr
  • «Φώναζα βοήθεια και δεν με άκουγε κανείς στην προσπάθειά μου να ξεφύγω»
  • Ένα ακόμα περιστατικό «πάγωσε» την ανατολική Κρήτη

Νεαρός εργάτης γης Πακιστανικής υπηκοότητας, ξυλοκόπησε στο Κεντρί Ιεράπετρας με απίστευτη αγριότητα 50χρονη αγρότισσα και αποπειράθηκε με την απειλή μαχαιριού να τη βιάσει, πράγμα το οποίο τελικά αποφεύχθηκε λόγω της σθεναρής αντίστασης και της πάλης στην οποία το θύμα έδειξε ότι δεν είχε καμία διάθεση να παραδοθεί στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η κ. Κατερίνα Περάκη η οποία δέχτηκε μετά το σοκ που υπέστη από την επίθεση του νεαρού στην εξώπορτα του σπιτιού της, να μας περιγράψει την περιπέτειά της και να μας δείξει τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπο, στο κεφάλι και το σώμα της, τον απασχολούσε περιστασιακά μια με δυο φορές την εβδομάδα στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες της, σαν εργάτη. Τον καλοπλήρωνε και δεν είχε καμία οικονομική η άλλη διαφορά με τον δράστη, ώστε να δικαιολογεί την επιθετική του συμπεριφορά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

«Είχα σχολάσει το απόγευμα της Παρασκευής και είχα πάει στο σπίτι μου να κάνω το μπάνιο μου. Κάποιος μου χτύπησε την πόρτα κι εγώ άνοιξα χωρίς να ιδώ ποιος μου χτυπούσε. Ήταν ο Πακιστανός εργάτης που παίρνουμε στη δουλειά μας μία με δύο φορές την εβδομάδα. Μόλις τον βλέπω μπροστά μου του λέω… τι γυρεύεις εδώ; Αντί να μου απαντήσει  μου πέταξε μια σκουρόχρωμη σκόνη στο πρόσωπο που έμοιαζε με πιπέρι η καφέ, με αποτέλεσμα να χάσω προσωρινά το φως μου. Μόλις το έκανε αυτό εγώ προσπάθησα να κλείσω την πόρτα αλλά εκείνος την έσπρωχνε απέξω για να μην κλείσει , με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε στη βεράντα του σπιτιού μου. Με χτυπούσε κάτω αλύπητα. Παλεύαμε χωρίς να βλέπω τίποτα κι εκείνος συνέχιζε να με χτυπά στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο στήθος. Παλεύοντας με πήγε κάτω από τα δέντρα του κήπου μου και με στρίμωξε σε ένα σημείο, συνεχίζοντας να με χτυπά αλύπητα. Δεν έβλεπα τίποτα, αλλά άκουα τον ήχο που έκαναν οι μπουνιές του στο πρόσωπο μου στο κεφάλι και στο σώμα. Κυρίως στο κεφάλι στόχευε. Ήθελε να με κάνει να χάσω τις αισθήσεις μου για να ικανοποιήσει πάνω μου τις ορέξεις του, γιατί μου έσκισε τα ρούχα μου και τα εσώρουχα μου. Ένιωθα ότι ήθελε να με σκοτώσει να με αφήσει αναίσθητη και ανήμπορη να αντιδράσω για να με βιάσει. Εγώ ήμουν δυνατή. Άντεξα στα χτυπήματα του. Πάλεψα τουλάχιστον 20 λεπτά μαζί του. Στο τέλος μου έβγαλε μαχαίρι και με απείλησε. Αν δε μου κάτσεις θα σε σκοτώσω… μου είπε… Εγώ τον παρακαλούσα λέγοντας του… άφησε με… μη με σκοτώνεις… μη με χτυπάς άλλο.

»Φώναζα βοήθεια… Δεν άκουγε κανείς… Ο άντρας μου είχε κατεβεί για δουλειές στην Ιεράπετρα.. Είχα απελπιστεί… Κι εκεί που άρχισα να χάνω την υπομονή μου, ξαφνικά με άφησε και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι, ίσως επειδή κατάλαβε ότι δε μπορούσε παρά τα χτυπήματα να με κάνει να λυγίσω και να παραδοθώ. Μόλις τον είδα να φεύγει σηκώθηκα και πήρα αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μου σε ελάχιστα λεπτά και τους ευχαριστώ, γιατί ήρθαν και στο Νοσοκομείο. Πήρα τηλέφωνο αμέσως και την αδερφή μου τη Σοφία, που έκλεισε το κομμωτήριο της κι έτρεξε αμέσως κοντά μου», μας είπε η 50χρονη Κατερίνα Περάκη, τρεις μέρες μετά την περιπέτειά της.

Διαφεύγει της σύλληψης

Παρά την έρευνα και το κυνηγητό που ακολούθησε από τους αστυνομικούς ο νεαρός Πακιστανός διαφεύγει της σύλληψης αν και είναι γνωστά τα στοιχεία του και τα χαρακτηριστικά του. Είναι πολύ πιθανόν με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το Α.Τ. Ιεράπετρας και με τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί εις βάρος του, η Εισαγγελία Λασιθίου να εκδώσει ένταλμα σύλληψης τις επόμενες ώρες.

Τι λέει στο neakriti.gr η αδελφή του θύματος

Λίγα λεπτά μετά το συμβάν η Σοφία Περάκη, αδερφή του θύματος, έτρεξε στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση και κινδύνεψε η αδερφή της, ακόμα και να χάσει τη ζωή της από το μαχαίρι του δράστη.

«Με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε τη βοήθεια μου… Σοκαρίστηκα από αυτά που μου είπε, έκλεισα το μαγαζί μου και έτρεξα αμέσως στο σπίτι της. Μου είπε στο τηλέφωνο… Βοήθεια κάποιος έχει έρθει στο σπίτι μου να με σκοτώσει. Όταν έφτασε στο σπίτι της τη βρήκα μέσα στα αίματα κάτω από ένα δέντρο. Συγκλονισμένη την έβαλα με τον σύζυγο της που είχε επιστρέψει εκείνη τη στιγμή στο αυτοκίνητο μου και την πήγαμε στο Νοσοκομείο. Έχω σοκαριστεί γιατί αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στις ταινίες. Καλά θα κάνουμε να προσέχουμε όλοι και όλες. Θέλουμε να βρεθεί ο τύπος αυτός από την Αστυνομία , για να μάθουμε τι είχε στο μυαλό του.

Της έκανε πάρα πολλά της αδερφής μου… Τη χτυπούσε ασύστολα στο πρόσωπο και το κεφάλι, αποπειράθηκε να τη βιάσει, της έβγαλε μαχαίρι και την απείλησε να τη σκοτώσει αν δεν ενδώσει, την κυνηγούσε, της έριξε κάτι στα μάτια για να μην έχει τον έλεγχο γιατί η αδερφή μου αντιδρούσε και αντιστεκόταν… Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που έγινε στην αδερφή μου», μας είπε η κ. Σοφία Περάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος νεαρός Πακιστανός είχε παρενοχλήσει πριν μερικά χρόνια ανήλικες μαθήτριες σε κεντρικό δρόμο της Ιεράπετρας, είχε παγιδευτεί από τους; γονείς των κοριτσιών και είχε γρονθοκοπηθεί από τους ίδιους στην πλατεία Πλαστήρα.

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

ΆΓΙΟ ΕΊΧΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΊΟ ΣΤΑ ΓΔΟΧΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – “ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ”

admin

77η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

admin

Leave a Comment