Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Το πήραμε για να το πουλήσουμε για 50.000 ευρώ»

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους οκτώ μηνών στο Αιγάλεω. Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν από την αστυνομία κατηγορούνται ότι το άρπαξαν από τη μητέρα του έτσι ώστε να το πουλήσουν για 50.000 ευρώ.

Τράβηξαν την προσοχή της δημοτικής αστυνομίας στον σταθμό του μετρό, αφού κρατούσαν το μωρό. Έτσι, η παρατηρητικότητα δυο δημοτικών αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν εντόπισαν τους δύο άνδρες να κινούνται ύποπτα κοντά στον σταθμό του Μετρό με ένα βρέφος 8 μηνών στα χέρια.

«Μας έκανε εντύπωση ότι μαζί τους δεν είχαν κανένα προσωπικό αντικείμενο του μωρού, ένα μπιμπερό… Μας χτύπησε καμπανάκι», δήλωσε ο δημοτικός αστυνομικός Παναγιώτης Ανδριώτης.

Αμέσως η μία αστυνομικός πήρε το βρέφος από τα χέρια των ανδρών και το πήρε αγκαλιά.

Οι δύο συλληφθέντες, 30 και 33 ετών, κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή. Το παιδί μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Την Παρασκευή το πρωί οι συλληφθέντες θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Τι υποστηρίζουν οι δύο συλληφθέντες και η μητέρα του βρέφους

Οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών αρχικά υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Τότε οι δύο αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Αμέσως μετά οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω. Εκεί άλλαξαν τα λεγόμενα τους και υποστήριξαν ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, μία εκδοχή όμως που δεν θεωρείται η πιθανότερη από το τμήμα ανηλίκων της ασφάλειας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Star, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν ακόμη και το ενδεχόμενο οι δυο νεαροί ελληνικής καταγωγής να ανήκουν σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών αν και τους φάνηκε πολύ παράξενο το γεγονός ότι αρχικά είπαν στους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας ότι ήθελαν να πουλήσουν το μωρό έναντι 50.000 ευρώ καθώς το τίμημα είναι πολύ υψηλό.

Όταν βρέθηκε η μητέρα του μόλις 8 μηνών βρέφους, είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει τους δράστες και ότι ο ένας άνδρας της άρπαξε το μωρό την ώρα που έκανε μπάνιο. Σημειώνεται πάντως, πως εξετάζεται ποια είναι η σχέση της μητέρας με τους δράστες, πώς είναι το περιβάλλον στο σπίτι, πού βρίσκονται τα άλλα παιδιά και αν έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

Πρόσωπο-κλειδί ο πατέρας του βρέφους

Στο μεταξύ, αναζητείται ο πατέρας ο οποίος ζει σε άλλη πόλη καθώς θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Η μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι έχει άλλα τέσσερα παιδιά τα οποία ζουν με τον πατέρα τους στο Βόλο.

timeline.gr

Related posts

Στον ορισμό Αντιπεριφερειαρχών προχώρησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης 

admin

Η Νηστεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας και η Κρητική Διατροφή

admin

Στο «κόκκινο» η Χαλκιδική, το Λασίθι και η Ζάκυνθος

admin

Leave a Comment