Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Άγιο είχε ο οδηγός του οχήματος και ένας πεζός

Ο νεαρός οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, τράκαρε ένα σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια σύρθηκε αναποδογυρισμένο έως ο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Άγιο είχε νεαρός οδηγός, ο οποίος επιστρέφοντας στις 7:40 το πρωί της Κυριακής 1 Ιανουαρίου, από διασκέδαση έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου που οδηγούσε στην είσοδο της Ιεράπετρας από Άγιο Νικόλαο, συγκρούστηκε με σταθμευμένο τζιπ προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημίες και στη συνέχεια σύρθηκε αναποδογυρισμένο ξεριζώνοντας ένα δεντράκι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου και σταμάτησε.

Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν άμεσα βοήθεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, την αστυνομία και την πυροσβεστική να σπεύδουν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός κατάφερε να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού σώος και αβλαβής. Ευτυχώς τη στιγμή εκείνη δεν υπήρχε αυτοκίνητο στη λωρίδα από Ιεράπετρα προς Άγιο Νικόλαο και επίσης ως εξ θαύματος σώθηκε μια γυναίκα η οποία περπατούσε αμέριμνη στο σημείο εκείνο κάνοντας βόλτα το σκύλο της. Το αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά στα πόδια της με τη γυναίκα να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ενώ προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

(φωτογραφία Γιάννης Αϊβαλιωτάκης)

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

admin

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

admin

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

admin

Leave a Comment