Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ο ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΠΡΑΜΙΑΝΩΝ ΕΛΚΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ

Όμορφες σημερινές εικόνες στο Φράγμα Μπραμιανών, απο το drone του οπερατέρτης Κρήτη   TV  Γιώργου Ν. Μπαλοθιάρη με παρέα απο  εκπροσώπους της άγριας πανίδας του σπάνιου  οικοσυστήματος.

Ο υγροβιότοπος των Μπραμιανών θεωρείται ο σημαντικότερος σταθμός  ξεκούρασης των αποδημητικών πουλιών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους απο και προς την Αφρική
Πολλοί είναι οι φυσιολάτρες που επισκέπτονται τον υγροβιότοπο των  Μπραμιανών για να φωτογραφίσουν να βιντεοσκοπήσουν και να παρακολουθήσουν το πέταγμα των δεκάδων σπάνιων ειδών της άγριας πανίδας, κατά την ολιγοήμερη στάση τους για ξεκούραση και αναπλήρωση των δυνάμεων τους πριν το μεγάλο ταξίδι απο και πρός την Αφρικανική Ήπειρο.

Related posts

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Σύντομα νέα Υπουργική Απόφαση για τα θερμοκήπια, λέει το ΥπΑΑΤ

admin

Κάλεσμα Δημάρχου Ιεράπετρας προς τους πολίτες. Ας δώσουμε δυναμικά όλοι μαζί το παρών στην 4 η AgroExpo

admin