Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Νεκρός 56χρονος – Βρέθηκε χωρίς αισθήσεις στο ποιμνιοστάσιό του

Επιχείρηση απεγκλωβισμού με δυσάρεστη δυστυχώς κατάληξη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, σε αγροτική δύσβατη περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου, πάνω από το χωριό Καμινάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας κτηνοτρόφος που φαίνεται να εγκλωβίστηκε στο ποιμνιοστάσιό του και λόγω της σφοδρής

χιονόπτωσης δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από αυτό, βρέθηκε χωρίς αισθήσεις.

Άμεσα για το συμβάν ενημερώθηκε η πυροσβεστική με 2 οχήματα της  να σπεύδουν στο σημείο ενώ ενήμερη είναι και η αστυνομία όπως επίσης και το ΕΚΑΒ που έσπευσε εξαρχής στο σημείο ωστόσο λόγω της πυκνής χιονόπτωσης είναι αδύνατο να προσεγγίσει στο σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες, αναφέρουν ότι ο άνδρας, 56 περίπου ετών, έχασε τις αισθήσεις του ενώ πήγαινε να ταΐσει τα πρόβατά του ενώ μαζί του βρισκόταν και ο γιος του που ειδοποίησε εκείνος τις αρχές όταν διαπίστωσε ότι ο πατέρα τους ήταν χωρίς αισθήσεις.

Τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατος του, σύμφωνα και με τον κ. Συριγωνάκη, αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και με τη συνδρομή της πυροσβεστικής η σορός του μεταφέρθηκε από το ποιμνιοστάσιο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με προορισμό το κέντρο υγείας Τζερμιάδου.Πιθανότατα και σύμφωνα πάντα με πληροφοριες, ο 56χρονος να υπέστη ανακοπή, γεγονός ωστόσο που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Related posts

Κλειστό το οδικό δίκτυο από Γαλατά προς Επίδαυρο – Έκκληση για αποφυγή μετακινήσεων

admin

ΤΙΣ ΚΟΡΟΝΟΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Β΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ 2020 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

admin

Μόνο με τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού οι καλεσμένοι σε γάμους και βαφτίσεις

admin

Leave a Comment