Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Λασίθι

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 20 δενδρύλλια κάνναβης

Επιπλέον κατασχέθηκαν 25 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (01.08.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα το πρωί της Δευτέρας οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από δεκατρία (13) δενδρύλλια κάνναβης και εντός αυτής εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας εκ των δύο ημεδαπών.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του ΤμήματοςΑσφαλείας Ιεράπετρας στην οικία του έτερου ημεδαπού και στον αύλιοχώρο της όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά εφτά

δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5μέτρων τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και 25 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Related posts

admin

Στην Κρήτη ο Μάκης Βορίδης – Ανακοινώνονται μέτρα στήριξης των παραγωγών

admin

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

admin

Leave a Comment