Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Άρση του απαγορευτικού για τα πλοία

Σταδιακή υποχώρηση των νοτιάδων επιτρέπει την αναχώρηση των πλοίων

Δεμένα παρέμεναν χθες τα πλοία στα λιμάνια λόγω των νοτιάδων, αλλά σήμερα στις 12 το μεσημέρι αποφασίστηκε άρση του απαγορευτικού στο Ηράκλειο.

Στις 14.00 το μεσημέρι αναχώρησε από το λιμάνι του Ηρακλείου το Knossos Palace. Kαι το πλοίο της ΑΝΕΚ αναχωρεί κανονικά το βράδυ αφού το επιτρέπουν πλέον οι καιρικές συνθήκες και η υποχώρηση των ανέμων.

Οι άνεμοι που πνέουν είναι δυτικοί, νοτιοδυτικοί έντασης 7-8 μποφόρ.

Βελτιώνεται ο καιρός

Για την Παρασκευή 11/1 το σκηνικό του καιρού παραμένει ασταθές, με μεγαλύτερα όμως διαστήματα καλοκαιρίας. Πιθανότατα, ωστόσο, κατά τόπους και ιδιαίτερα στις δυτικές και νότιες περιοχές, σύμφωνα πάντα με τον κ. Λέκκα, να εκδηλωθούν ασθενείς, παροδικές βροχές τις πρωινές ώρες.

Στο υπόλοιπο νησί ο καιρός θα είναι σχετικά καλός. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από νότιες διευθύνσεις, με την έντασή τους να κυμαίνεται από 4 έως 5 μποφόρ

Related posts

ΣΤΟΥΣ 6000 ΤΟΝΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΦΕΤΟΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

admin

Κίνδυνος Πυρκαγιάς πολύ υψηλόςαύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 για όλη την Κρήτη

admin

Οι ειδήσεις της ημέρας: Καταβλήθηκαν τα 3,8 εκ. ευρώ- Από μέρα σε μέρα τα 280 + 26 εκ. ευρώ για τους αγρότες

admin