Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ορκίστηκε και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ο παθολόγος επιμελητής Β’ Χαράλαμπος-Σταύρος Μπικής που μετατίθεται στην Ιεράπετρα από το ΠΑΓΝΗ, ενώ έρχεται μέχρι  τα τέλη  Ιανουαρίου από το Γ.Ν. Αγίου Νικολάου και  ο επίσης παθολόγος με τον βαθμό του Διευθυντή κ Γιώργος Φυτρολάκης, η σύζυγος του οποίου ήδη εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας γνωστοποίησε  ότι την Πέμπτη 10-1-2019, ορκίστηκε και ανέλαβε τα  καθήκοντα  του ο  νέος ιατρός Επιμελητής Β΄ ειδικότητας Παθολογίας. Η ορκωμοσία του  νέου ιατρού έγινε από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Γιώργο Αρακαδάκη  παρουσία του Διευθυντή Ιατρικής  της Υπηρεσίας κ. Γιάννη  Πετράκη και της υπαλλήλου του Νοσοκομείου κ.  Πετρούλας Κατσιδονιώτη .

«Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου αναμένουμε την εγκατάσταση και ανάληψη  των καθηκόντων του  και του δεύτερου ιατρού Παθολόγου με σκοπό την κάλυψη και την πλήρη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας. Καλύπτοντας έτσι και τις τέσσερις οργανικές θέσεις παθολόγου που έχουμε στο Νοσοκομείο μας , θα μπορούμε να εφημερεύουμε και να κρατούμε ανοικτή την παθολογική κλινική ολόκληρο το μήνα . Παράλληλα θα περιμένουμε να δηλώσει  το Ν Λασιθίου στη λίστα των επικουρικών ιατρών και κάποιος επιπλέον παθολόγος, για να τον πάρουμε και αυτόν,  ώστε να λειτουργούμε πλήρως και χωρίς προβλήματα,  την κλειστή τα τελευταία 10 χρόνια παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας», μας είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ Γιώργος Αρακαδάκης.

Η προσπάθεια για την άμεση και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου Ιεράπετρας συνεχίζεται απρόσκοπτα προς όφελος των πολιτών της ευρύτερης  περιοχής του Λασιθιώτικου Νότου, που τα τελευταία δέκα χρόνια ταλαιπωρούνται αφάνταστα τρέχοντας ακόμα και για τα πιο απλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν,  στα Νοσοκομεία  του Αγίου Νικολάου και  του Ηρακλείου.

«Ήδη  έχουν αναλάβει  τα καθήκοντα τους  από τις  αρχές του  νέου έτους επτά  άτομα επικουρικό προσωπικό στις ειδικότητες Νοσηλευτικής, Πληροφορικής, Χειριστών Ιατρικών Συσκευών (Ακτινολογικό), Εργατών και Γενικών καθηκόντων και αναμένουμε την πρόσληψη ενός ατόμου ακόμα,  ειδικότητας Βοηθού  Νοσηλευτικής.

Οι διαδικασίες για την πρόσληψη  και ενός ιατρού γυναικολόγου –μαιευτήρα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ προχωρούμε  επίσης το θέμα της προμήθειας του αξονικού τομογράφου μέσα από διεθνή διαγωνισμό που εκτιμώ ότι θα έχει τελεσφορήσει μέχρι τα τέλη του 2019», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας κ Γιώργος Αρακαδάκης.

Οι 40.000 και πλέον κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής  και οι  ξένοι επισκέπτες της θερινής περιόδου από τη Βιάννο μέχρι τον  Μακρύ Γιαλό, έχουν δικαίωμα στις καλές υπηρεσίες υγείας που μπορεί να παρέχει το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, αν χρηματοδοτηθεί επαρκώς, αν εξοπλιστεί και αν στελεχωθεί , όπως του αρμόζει .

 Για το λόγο αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια μέχρι και σήμερα, είτε με τους αγώνες των Ιεραπετριτών είτε με τις εθελοντικές πρωτοβουλίες εξασφάλισης   ιατρικού εξοπλισμού  η χρημάτων  από δωρεές για την αγορά απαραίτητου εργαστηριακού ιατρικού εξοπλισμού, η κοινωνία του μεγαλύτερου Δήμου του Νομού Λασιθίου , έδειξε ότι δεν θα επιτρέψει και δε θα  αφήσει  ποτέ , το μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Νότιας Κρήτης να κλείσει.

Related posts

Οικονομική ενίσχυση σε όλες τις παραγωγικές θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

admin

ΛΗΨΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

admin

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΙΜΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

admin

Leave a Comment