Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΛΗΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ Β΄ΓΥΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η παράταξη του Γιάννη Γουλιδάκη «Προοπτική για το μέλλον» με 36,48 και η παράταξη του Μανόλη Φραγγούλη «Μαζί για τον τόπο μας» με 35,50%, περνούν στο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και θα διεκδικήσουν την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου τη διοίκηση του Δήμου Ιεράπετρας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Τρίτος ακολούθησε ο συνδυασμός «Νέα Πορεία» του νυν δημάρχου Ιεράπετρας κ Θεοδόση Καλαντζάκη με το  απρόσμενο για πολλούς 24,35%.

Το ποσοστό του υποψηφίου δημάρχου Ιεράπετρας Γιάννη Γουλιδάκη(36,48%) ήταν αναμενόμενο σύμφωνα με έμπειρους αναλυτές  περί τα αυτοδιοικητικά και πολιτικά πράγματα της Ιεράπετρας, ενώ μεγάλη έκπληξη για τους περισσότερους αποτέλεσε το 35,50% που κατέλαβε ο Μανόλης Φραγγούλης και τον έφερε στη δεύτερη θέση.

 Αναμενόμενο επίσης ήταν το 3,67% που συγκέντρωσε η Μαρία Κοτσιφάκη με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Όλα είναι ανοικτά για το β΄ γύρο, παρότι μετά τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής, στο εκλογικό κέντρο του Μανόλη Φραγγούλη, όταν είχε κατασταλάξει το αποτέλεσμα,  επικρατούσε κλίμα πανηγυρικό με κορναρίσματα και ρίψη βεγγαλικών και ήταν διάχυτη η αισιοδοξία για τη νίκη στις επαναληπτικές εκλογές, δεδομένου ότι είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που στελέχωσαν αλλά και ψήφισαν το ψηφοδέλτιο του Θεοδόση Καλαντζάκη έχουν κοινή βάση και συναφή πολιτική αναφορά με τους ανθρώπους που στελεχώνουν, το ψηφοδέλτιο «Μαζί για τον τόπο μας» του Μανόλη Φραγκούλη, ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους στην προεκλογική του εκστρατεία και απέφυγε  τις εντάσεις και τους  φραστικούς διαπληκτισμούς με τους συνυποψηφίους του.

Στο εκλογικό κέντρο του ηττημένου των εκλογών Θεοδόση Καλαντζάκη επικρατούσε προβληματισμός και στενοχώρια για το αποτέλεσμα , ενώ ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία» φανερά πικραμένος , απέφυγε να  μας κάνει κάποιο σχόλιο για το διαμορφωμένο μέχρι εκείνη τη στιγμή δυσάρεστο  αποτέλεσμα.

Στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Γουλιδάκη δεν είχαμε πανηγυρισμούς καθώς το 36,48% θεωρήθηκε πολύ μακριά από το στόχο που είχαν βάλει , δηλαδή το 43%+1 , ώστε να εξασφαλιστεί από την πρώτη Κυριακή η κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου, αφού γνωρίζουν ότι στο β΄ γύρο θα είναι πολύ πιο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να αποσπάσουν ένα μεγάλο ποσοστό από τους ψηφοφόρους που επέλεξαν την πρώτη Κυριακή το ψηφοδέλτιο του κ Καλαντζάκη.     

«Ευχαριστούμε θερμά  τις δημότισσες και τους δημότες  του Δήμου Ιεράπετρας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και μας έδωσαν την απαραίτητη ώθηση για την πρώτη θέση στην πρώτη  εκλογική αναμέτρηση.
Ευχαριστούμε επίσης τους υποψηφίους μας που έδωσαν τον ωραίο , ειλικρινή και αξιοπρεπή αγώνα, προσθέτοντας τον πολιτικό πολιτισμό που είχε ανάγκη ο τόπος μας
 όλη αυτή τη περίοδο.
Συγχαρητήρια τέλος αξίζουν όλες και όλοι που υποστήριξαν την προσπάθεια μας χωρίς να φαίνονται,  δουλεύοντας άοκνα πίσω από τις κάμερες γι’ αυτό το αποτέλεσμα.
Το τοπίο στην τοπική μας αυτοδιοίκηση άλλαξε .
Φέραμε πρώτοι το μήνυμα της ανανέωσής,  κόψαμε πρώτοι το νήμα στον έντιμο αγώνα της εκλογής μέχρι σήμερα.
Με αισιοδοξία και περισσότερη δύναμη που εσείς μας δώσατε,  προχωράμε από σήμερα στην  επόμενη αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτώβριου.
Είμαστε όλοι μαζί σήμερα εδώ με ενωτικό συνεργατικό και καθαρό λόγο , να προσκαλέσουμε όλους τους πολίτες να μας στηρίξουν.
Είμαστε έτοιμοι για την ανάληψη της τεράστιας ευθύνης των δημοτικών μας πραγμάτων   στο Δήμο Ιεράπετρας .
Στο Δήμο της καρδιάς μας με Προοπτική για το Μέλλον», είπε στη δήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Ιεράπετρας με την παράταξη «Προοπτική για το μέλλον» Γιάννης Γουλιδάκης.

Από την άλλη μεριά ο υποψήφιος δήμαρχος Ιεράπετρας  Μανόλης Φραγγούλης , με την παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας», όταν διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα  δήλωσε ότι , «πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να περάσουμε στον β΄ γύρο. Πήγαμε πάρα πολύ καλά και ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα προετοιμασίας , για να πείσουμε τον κόσμο ότι αξίζει να μας εμπιστευτεί για να πετύχουμε τον τελικό στόχο… Ευχαριστούμαι όλο τον κόσμο που μας στήριξε , θα είμαστε και πάλι δίπλα του και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Αυτό που μέτρησε για εμάς στον α΄ γύρο ήταν η προσωπική επαφή με τον κόσμο, η γνωριμία , το χαμόγελο, η χειραψία αλλά και ότι δείξαμε  τον πραγματικό μας εαυτό  και τον χαρακτήρα μας. Αυτό δηλαδή που θέλουμε να δείξουμε και μετά τις εκλογές εφόσον μας εμπιστευτούν οι συνδημότες μας, ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα που τους  απασχολούν» κατέληξε ο κ Μανόλης Φραγγούλης. ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Κλείνουν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και Παιδικοί σε όλη τη χώρα

admin

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

admin

Ευχαριστήριο μήνυμα

admin

Leave a Comment