Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Γ. Πλακιωτάκης μετά την ορκωμοσία της νέας βουλής: Ξεχωριστή τιμή και προνόμιο να εκπροσωπώ το Λασίθι

Ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας  και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά την ορκωμοσία στο κοινοβούλιο, για τη νέα προγραμματική περίοδο, χαρακτήρησε «τιμή και προνόμιο» να εκπροσωπεί το Λασίθι για μία ακόμα κυβερνητική περίοδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά στα social media:

«Ορκωμοσία στο Κοινοβούλιο, για τη νέα προγραμματική περίοδο! Αποτελεί πάντα ξεχωριστή τιμή αλλα και προνόμιο για μένα, να εκπροσωπώ το Λασίθι και να εργάζομαι για την ευημερία και τα συμφέροντα του τόπου μου. Και αυτή τη φορά, θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της στήριξης των Λασιθιωτών, αλλά και όλων των Ελλήνων, μετά την ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία». 

Twitter: https://twitter.com/G_Plakiotakis/status/1675822806112542721 

Facebook: https://www.facebook.com/plakiotakis/posts/pfbid0WoeVeCoWcXbLnR9qUff6fJ1vS1KGEgECPysx9kKSiRRBXRn7K1TKTHzA2byMh4dml

Instagram: https://www.instagram.com/p/CuO49_wIvOx/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Related posts

«Να σταματήσει η κυβερνητική προχειρότητα για το θέμα της μουσικής σε χώρους εστίασης, αναψυχής και στις κοινωνικές εκδηλώσεις»

admin

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΥΛΙΑΣ

admin

Καλόγεροι Ιεράπετρας δελτίο τύπου.

admin

Leave a Comment