Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Γ. Πλακιωτάκης: Οριστική επίλυση της στέγασης του Μουσικού Σχολείου Λασιθίου – Χρηματοδότηση μελετών για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων

Τη χρηματοδότηση των μελετών που απαιτούνται για την κατασκευή νέων, ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων του διδακτηρίου που θα στεγάσει μόνιμα το Μουσικό Σχολείο Λασιθίου, στο Καβούσι, ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η χρηματοδότηση αυτή ανοίγει το δρόμο για την οριστική επίλυση του στεγαστικού θέματος του Μουσικού Σχολείου, σε κτίριο το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου Μουσικού Σχολείου.

«Η σχολική δομή, παρά την αρχική ‘περιπέτεια’ που αφορούσε τα αμφιλεγόμενα στοιχεία στα οποία βασίστηκε, αρχικά, η ίδρυσή του, οδηγώντας σε αναστολή λειτουργίας για ένα έτος, με τις σωστές κινήσεις που ακολούθησαν, έχει πλέον εδραιωθεί και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και αναγνώριση, προδιαγράφοντας μια επιτυχή πορεία, ανάπτυξη ως σχολείου και τη θετική εξέλιξη των μαθητών που θα αποφοιτήσουν απ’ αυτό», τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης.

Η σχετική απόφαση για χρηματοδότηση των μελετών συμφωνήθηκε κατόπιν σχετικής συνεργασίας που είχε ο κ. Πλακιωτάκης με το Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδ. Καλαντζάκη.

Related posts

Μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους για την προστασία του νερού που λιγοστεύει στον πλανήτη.

admin

Επισκεψη-Προσκύνημα στην Κρήτη του Πατριάρχη των απανταχού Αρμενίων.Θερμή η υποδοχή απο τους εκπροσώπους της Εκκλησίας,των Αρχων στο Αεροδρόμιο.

admin

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ!

admin

Leave a Comment