Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου Μινώα στη Σητεία, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου Μινώα στη Σητεία, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση. Ο κ. Πλακιωτάκης βρέθηκε ανάμεσα σε καλούς φίλους, συντοπίτες και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα των 700 θέσεων, ενώ παράλληλα υπήρχαν και αρκετοί όρθιοι. Ανάμεσά τους, ο γνωστός τραγουδιστής και προσωπικός φίλος του κ. Πλακιωτάκη, Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, ο δήμαρχος Σητείας, Γιώργος Ζερβάκης και αρκετοί άλλοι. 

“Η εντυπωσιακή σας παρουσία, επιβεβαιώνει ότι στις 21 Μαΐου, ο λαός μας θα αποδείξει, για ακόμα μία φορά, ότι γνωρίζει να επιβραβεύει αυτούς που προσπαθούν για το καλύτερο. Ότι εμπιστεύεται αυτούς που τηρούν τις δεσμεύσεις τους. Ότι διαθέτει και μνήμη και κρίση”, ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε: “Έχουμε ζήσει τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και βιώνουμε σήμερα τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Γι’ αυτό, η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Απορρίπτουμε την επιστροφή στο αποτυχημένο και επικίνδυνο\ κυβερνητικό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ. Επιλέγουμε τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την ανάπτυξη, τη στήριξη της κοινωνίας, την ισχυρή Ελλάδα, που διασφαλίζει η Νέα Δημοκρατία”.

“Στην Κρήτη, υλοποιούνται έργα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που ενισχύουν τις αναπτυξιακές προοπτικές και πολλαπλασιάζουν τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες για όλους. Στο Λασίθι, τον τόπο μας, προωθήσαμε έργα ύψους άνω των 20 εκ ευρώ από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και άνω των 500 εκ. ευρώ συνολικά”, πρόσθεσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Related posts

ΕΤΟΙΜO ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς ενίσχυση των πυρόπληκτων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας

admin

Στο Μουσικό Σχολείο Λασιθίου ο Γ. Πλακιωτάκης: Ορισμένοι φαντασιώνονται σχολεία «στα χαρτιά», όμως η ΝΔ ανοίγει βιώσιμα σχολεία με προοπτική

admin

Leave a Comment