Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα που διοργάνωσε το παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», κατά την οποία βραβεύτηκαν οι 81 μαθητές/-τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς του σχολικού έτους 2021-2022.

Σε μία εκδήλωση που τιμά το μαθητή, το συναγωνισμό, την συμμετοχική διαδικασία και τη δίψα για γνώση.

<<Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και το παράρτημά μας εδώ στο Λασίθι διεξάγει επιτυχώς τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους διαγωνισμούς Μαθηματικών, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγχαίρουμε ένα ένα όλα τα παιδιά, που αποδέχτηκαν την προκληση και συμμετείχαν στους διαγωνισμούς ανεξαρτήτως αποτελέσματος. 

Ειδικότερα, όμως συγχαίρουμε όλους εσάς τους μαθητές που διακριθήκατε καθώς και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας που έπαιξαν κι εκείνοι καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία σας.

Χαιρόμαστε κι εμείς μαζί με εσάς για τη επιτυχία σας!

Με μεγάλη χαρά επίσης ανταποκριθήκαμε στη παραχώρηση της αίθουσας,στην αγορά και προσφορά του βιβλίου << Μαθηματικά για όλους>> , δημιουργία μπάνερ και αφισών ,καθώς και σε ότι άλλο μας ζητήθηκε.

Ο Δήμος Ιεράπετρας, κι εμείς ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε αδιάκοπα τη μαθησιακή διαδικασία και το απαιτητικό έργο των εκπαιδευτικών μέσα από νέα έργα που αφορούν τα σχολεία  και τις εκπαιδευτικές δομές, συνεχείς παρεμβάσεις και εργασίες, εξοπλισμό, κτιριακές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις, κατάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων σε χρηματοδοτικά προγράμματα και ποικίλες δράσεις.

Στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία που αφορά την εκπαίδευση και τα παιδιά και να διαμορφώνουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ποιοτικό, ανεπηρέαστο από κάθε εξωγενή παράγοντα, που να εξασφαλίζει στους νέους μας όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες, να ικανοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. 

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλη τη μαθητική σας πορεία και κάθε βήμα σας να σας οδηγεί πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας και την πραγματοποίηση των ονείρων σας>>

Η Αντιδήμαρχος 

Χατζημαρκάκη Χρύσα 

Related posts

Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Αναλυτικά τα ποσά ανάλογα με το εισόδημα – Πώς θα πάρετε έως και 1.400 ευρώ

admin

Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μ. Βορίδη με Αντιπεριφερειάρχες Πρωτογενή τομέα με τη συμμετοχή του Μ. Χνάρη

admin

Τα έργα του 2023 στη συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης και Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ  που έγινε στην Αθήνα 

admin

Leave a Comment