Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Διέρρηξαν σπίτι στην Ιεράπετρα και άρπαξαν χρυσαφικά βαφτίσεων και χρήματα

Κουκουλοφόροι “αλώνισαν” ανενόχλητοι σε σπίτι

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις βόρεια της Ιεράπετρας με το τελευταίο θύμα να είναι ο 40χρονος επιπλοποιός Νίκος Λουπασάκης.

Η σπείρα των κουκουλοφόρων διαρρηκτών περίπου στις 20:00- 21:00 το βράδυ της Παρασκευής αφού -όπως δείχνουν τα ίχνη που έχουν αφήσει- παρακολούθησαν την οικογένεια του 40χρονου και είδαν ότι αναχώρησαν από το σπίτι τους περίπου στις 20:00 παραβίασαν με λοστό την ξύλινη είσοδο. Στο εσωτερικό του σπιτιού ανακάτεψαν ντουλάπια, συρτάρια και οποιαδήποτε οικοσκευή μπορεί να κρύβει κοσμήματα ή χρήματα, βρήκαν και αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα από τις 4 βαφτίσεις της οικογένειας, χρυσαφικά του ζευγαριού, ρολόγια και λίγα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Επέστρεψαν ενώ οι διαρρήκτες ήταν σπίτι

Επιστρέφοντας στο σπίτι τους τα θύματα της διάρρηξης αντίκρισαν μια χαοτική εικόνα στο εσωτερικό και διαπίστωσαν ότι οι δύο μάλλον δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την έρευνά τους μέσα στο σπίτι γεγονός που σημαίνει ότι στην επιστροφή τους οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, τους πρόλαβαν στο εσωτερικό, αλλά εκείνοι άκουσαν το αυτοκίνητο που πάρκαρε απ’έξω και εξαφανίστηκαν από την πίσω πλευρά του σπιτιού.

Ο ίδιος ο κ.Λουπασάκης μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε ότι νωρίτερα από το περιστατικό από την περιοχή αυτή είχε περάσει δύο φορές περιπολία της αστυνομίας.

Η παρουσία της αστυνομίας ωστόσο δεν πτόησε τους αδίστακτους κακοποιούς. Η κοινωνία και η αστυνομία της Ιεράπετρας συνεχίζει να είναι προβληματισμένη και ζητά πληροφορίες από οποιονδήποτε γνωρίζει ο,τιδήποτε για να φτάσει στα ίχνη των δραστών .

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

«Παράταση της προθεσμίας κατάθεσης των δικαιολογητικών για τις Επιστρεπτέες Προκαταβολές».

admin

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (06.01.2019)

admin

ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ  «ΤΗΛΕΜΑΧΟ»

admin

Leave a Comment