Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Νέοι Αγρότες: Τρίμηνη παράταση πριν την πληρωμή της δεύτερης δόσης

Τρεις μήνες παράταση πήρε η υποβολής τελικού αιτήματος πληρωμής νέων γεωργών για τη δευτερη δόση

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρωνανακοινωθηκε η 3μηνη παράταση της δευτερης δόσης της προκήρυξης της ένταξης του 2017 που έληγε στις 12 Ιούλη.

«Σας ενημερώνουμε ότι υπογράφηκε τροποποίηση της ΥΑ 8585/10.10.2016 (Νέοι Γεωργοί), σύμφωνα με την οποία παρατείνεται κατά τρεις μήνες η προθεσμία υποβολής των αιτημάτων β’ πληρωμής (τελική πληρωμή). Η παράταση της προθεσμίας αφορά μόνο την υποβολή των αιτημάτων πληρωμής και όχι των αιτημάτων τροποποίησης, καθώς η διάρκεια των επιχειρηματικών σχεδίων παραμένει τετραετής (και άρα δεν είναι δυνατό να τροποποιηθεί επιχειρηματικό σχέδιο που έχει λήξει).

Ως προς τα αιτήματα τελικής πληρωμής που έχουν ήδη κατατεθεί, εφόσον είναι πλήρη και εφόσον έχει υποβληθεί η βεβαίωση του ΜΑΑΕ για την ιδιότητα του κατά κύριο επάγγελμα γεωργού με τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης έτους 2021, εκκαθαρίζονται και προωθούνται στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης», αναφερει η σχετικη ανακοινωση.

Related posts

Συμπλοκή στο Ασήμι – Έπεσαν “βροχή” οι πυροβολισμοί

admin

Συνελήφθη, αλλοδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίωνκάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά.

admin

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

admin

Leave a Comment