Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΕΚΛΕΨΑΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 55ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΕΚΛΕΨΑΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 55ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Μετά από μια μικρή παύση ολίγων ημερών, οι αδίστακτοι διαρρήκτες που έχουν εισβάλει τους τελευταίους μήνες , σε δεκάδες σπίτια στην περίμετρο, έξω απο το νέο  σχέδιο  της Ιεράπετρας, ξανά κτύπησαν σε δυο σπίτια  αυτή τη φορά,  στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Στο ένα από τα δύο σπίτια, βρήκαν την ευκαιρία να εισέλθουν  από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν διαρρηκτικά εργαλεία και να αρπάξουν από  την τσάντα της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, 10.000 ευρώ, χρήματα  με τα οποία είχε σκοπό η 55χρονη, να πληρώσει τα συνεργεία που είχαν εργαστεί στην ανακαίνιση του σπιτιού της.

«Είχα γυρίσει από τη δουλειά μου πολύ αργά στο σπίτι μου στη θέση Περιστεράς,  γύρω στα μεσάνυκτα της Τετάρτης και είχα ξαπλώσει στον καναπέ, αφήνοντας στο τραπεζάκι που ήταν δίπλα στο κεφάλι μου την τσάντα μου με 10.000 ευρώ, χρήματα  τα οποία είχα μέσα στο πορτοφόλι μου, με  σκοπό να πληρώσω την επομένη μέρα   τους τεχνίτες που δούλεψαν για την ανακαίνιση του σπιτιού μου. Κατά τις 2.10 μετά τα μεσάνυκτα , έκλεισα την τηλεόραση και κοιμήθηκα για να ξυπνήσω μετά τις 5.00 το πρωί, βλέποντας ότι έλειπε η τσάντα μου, ενώ η μπαλκονόπορτα μου  ήταν ανοικτή. Κατάλαβα αμέσως ότι ενώ κοιμόμουν, κάποιοι μπήκαν και μου πήραν την τσάντα με τα χρήματα μου. Κάλεσα αμέσως τα παιδιά μου και εκείνα ειδοποίησαν το τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας. Όταν έφτασε εδώ ο γιός μου και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας, ερεύνησαν τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, και βρήκαν πεταμένη την τσάντα μου σε κάποιο σημείο , ενώ  μέσα σε αυτήν  ήταν το πορτοφόλι μου  άδειο και το πιεσόμετρο μου ανέπαφο. Πίστευαν φαίνεται ότι μέσα στη θήκη του ,  θα είχα κρύψει κι άλλα χρήματα.

Είναι η δεύτερη φορά που μπαίνουν στο σπίτι μου. Πριν δυο χρόνια με τον ιδιο ακριβώς τρόπο είχαν μπεί ξανά και μου είχαν πάρει όλα τα χρυσαφικά μου. Τότε δεν είχα χρήματα να μου πάρουν», μας λέει η 55χρονη επιχειρηματίας.

Τα παιδιά της άτυχης  γυναίκας, κάνουν έκκληση  σε όσους κυκλοφορούσαν στην περιοχή του Περιστερά, βόρεια του Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων Ξενικάκη, τα ξημερώματα της Πέμπτης και είδαν κάποιο αυτοκίνητο ή άλλο όχημα να κινείται ύποπτα στην απόμερη αυτή περιοχή με τα λιγοστά σπίτια, να μιλήσουν στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας και να συνδράμουν στην διαλεύκανση  και την εξιχνίαση της υπόθεσης  αυτής,  που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν 10.000 ευρώ από μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα .

 Στην ίδια περιοχή  αλλά λίγο βορειότερα στη θέση Τραπέζα Βαϊνιάς,  καταγγέλθηκε και άλλη μια διάρρειξη σε παραθεριστική κατοικία αλλοδαπών , από τους οποίους οι διαρρήκτες αφαίρεσαν έναν φορητό υπολογιστή  και λίγα χρήματα.

Αυτές οι δυο υποθέσεις έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα των περιπτώσεων κλοπής η διάρρηξης , που σημειώνονται τους τελευταίους μήνες γύρω από την πόλη της Ιεράπετρας , προκαλώντας πραγματικό πονοκέφαλο, στις διωκτικές Αρχές, που πασχίζουν να βρούν την άκρη του νήματος, για να στείλουν τους δράστες στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

 Στην προσπάθεια τους αυτή, ζητούν από τους πολίτε, να παίρνουν όλα τα μέτρα για τη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια της περιουσίας τους, και να συνεισφέρουν δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες στους αστυνομικούς,  για να μπορούν να φτάνουν γρηγορότερα στην εξιχνίαση όλων αυτών των υποθέσεων.

Related posts

ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Η ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

admin

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

Λασίθι: Αιματηρή συμπλοκή στο Μακρύ Γιαλό – Δύο τραυματίες

admin

Leave a Comment