Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ελεύθεροι αλλά μακριά από το Τυμπάκι οι Πακιστανοί!

Ενώπιον της Α ‘ Ανακρίτριας Ηρακλείου, βρίσκονται από το πρωί και απολογούνται οι 22 Πακιστανοί οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Τυμπάκι για την αιματηρή συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα και τον τραυματισμό δύο εκ των συμμετεχόντων.
Για λόγους ασφαλείας, προσέρχονται στο δικαστικό μέγαρο ανά έξι και απολογούνται και σύμφωνα με τη διαδικασία έως τώρα, οι πρώτοι δώδεκα όσον αφορά το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης – που σχετίζεται με την συμπλοκή – αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, δεν τους επιτρέπεται να επιστρέψουν στο Τυμπάκι ενώ θα πρέπει να εμφανίζονται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα που έχει οριστεί.
Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι όλοι θα οδηγηθούν στο τμήμα αλλοδαπών προκειμένου να εξεταστούν τα έγγραφά τους και να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι διοικητικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος τους σωρεία διώξεων.
Ειδικότερα τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Επίσης διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος για: Συμπλοκή, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό την μορφή βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Σημειώνεται ακόμα, ότι σε σύσκεψη στον Δήμο Φαιστού ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης, με φόντο το τεταμένο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή υποσχέθηκε αυξημένη αστυνόμευση, ισχυρότερη παρουσία στο αλλά και ενίσχυση δυνάμεων με ΤΑΕ και διμοιρίες.
Πηγή: cretalive.gr

 

Related posts

Αυτά είναι τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ για τον κορωνοϊό – Αναλυτικά η λίστα

admin

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 Επιδείνωση του καιρού από την Πεμπτη

admin

Συνελήφθη πριν λίγο ο Πακιστανός μποξέρ και επίδοξος βιαστής της Κατερινας Περακη

admin

Leave a Comment