Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΒΛΑΣΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.

Στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου στο Καβούσι, παρευρέθηκε σήμερα 3/5 η Ελένη Βλάσση, υποψήφια Βουλευτής με τη Ν.Δ. στο Νομό Λασιθίου.

Η κυρία Βλάσση, συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου κυρία Μαριάννα Χαΐτα, η οποία της ανέλυσε όλα τα επείγοντα θέματα, πάνω από τα οποία πρέπει να σκύψει η νέα κυβέρνηση.

Ένα σημαντικό θέμα για το Μουσικό Γυμνάσιο, αφορά τη χρηματοδότηση μελέτης και κατασκευής του νέου κτιρίου, στο οποίο θα στεγαστεί το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο.

Η παρούσα μελέτη κρίνεται αναγκαίο να υλοποιηθεί άμεσα, προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατόν ταχύτερα η έναρξη των εργασιών.

Σήμερα, 58 μαθητές από όλο το Λασίθι, φοιτούν μόνο στις τάξεις του Γυμνασίου, γεγονός που υποδηλώνει πως την επόμενη χρονιά, με τη λειτουργία και του Λυκείου, θα υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός μαθητών.

Για τους ανωτέρω λόγους, κρίνεται αναγκαίο να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η ανέγερση του νέου κτιρίου, όπως αυτό έχει χωροθετηθεί σε κοντινή απόσταση από τις υπάρχουσες κτιριακές υποδομές.

Related posts

Κάλεσμα του Δημάρχου Ιεράπετρας στην 5η Agroexpo 2023

admin

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα φορτίζει «πράσινα» ηλεκτρικά οχήματα.

admin

Ενημερωτική εσπερίδα / Μετάκληση Πολιτών Τρίτων Χωρών

admin

Leave a Comment