Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Η Περιφέρεια Κρήτης για το μεταφορικό ισοδύναμο

Η Περιφέρεια Κρήτης για το μεταφορικό ισοδύναμο

Η Περιφέρεια Κρήτης στήριξε διαχρονικά τις διεκδικήσεις των επιχειρηματικών και αγροτικών φορέων του νησιού για το μεταφορικό ισοδύναμο. Μετά από συντονισμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης, των συναρμόδιων Υπουργείων και των παραγωγικών φορέων του νησιού, εφαρμόστηκε με θετικά αποτελέσματα το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου για το νησί. Λειτούργησε ευεργετικά, υποστηρίζοντας τον παραγωγικό κόσμο της Κρήτης, στην προσπάθεια να μειωθεί το μεγάλο κόστος παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων που προκαλεί η νησιωτικότητα.

Η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί μια παραγωγική περιφέρεια με δυναμικές καλλιέργειες και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία συμβάλλουν στην οικονομία, την επισιτιστική επάρκεια της χώρας αλλά και στην εξωστρέφεια και την στήριξη του τουριστικού προϊόντος.

Είναι αναγκαίο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ν’ αναθεωρήσουν την κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία μειώνονται τα διαθέσιμα ποσά για το μεταφορικό ισοδύναμο, και να επαναφέρουν την προγενέστερη χρηματοδότηση.

Related posts

ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

admin

Πυρκαγιά σε περιοχή της Σητείας – Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής

admin

Προεκλογικές Συγκεντρώσεις

admin

Leave a Comment