Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ιεράπετρα: Νεκρός 35χρονος οδηγός μηχανής

Ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας του, χτύπησε με δύναμη στην προστατευτική νησίδα και εξφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, ένας 35χρονος στο Λασίθι. Ειδικότερα, το νέο θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν ο 35χρονος επιχείρησε να διασχίσει την περιφερειακή οδό Κύπρου της Ιεράπετρας με μεγάλη ταχύτητα.

Τότε, ο 35χρονος αγρότης έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας του, χτύπησε με δύναμη στην προστατευτική νησίδα και εξφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ήταν όμως ήδη αργά για να γίνει οτιδήποτε, προκειμένου να σωθεί η ζωή του. Το προστατευτικό κράνος του άνδρα βρέθηκε 20 μετρά μακριά από την μηχανή, ο οποία έχει διαλυθεί. Η σορός του άτυχου 35χρονου μεταφέρεται σήμερα το πρωί στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία – νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι τη στιγμή που οι διασώστες μετέφεραν τον 35χρονο στο ασθενοφόρο, το τηλέφωνό του χτυπούσε από την μητέρα του, η οποία περίμενε τον γιο της να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

Πανελλαδικές 2022: Μαθηματικά, Ιστορία, Αρχαία και Φυσική «κόβουν» φέτος τους περισσότερους

admin

Ευχαριστήριο μήνυμα

admin

admin

Leave a Comment