Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Ιεράπετρα: Νεκρός 30χρονος στη Χρυσή

Ο άτυχος 30χρονος που έμενε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου συμμετείχε σε ημερήσια κρουαζιέρα – Νωρίτερα σήμερα το πρωί, την τελευταία του ανάσα άφησε 72χρονος σε παραλία των Χανίων

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από λουόμενους στη νήσο Χρυσή της Ιεράπετρας, ένας άνδρας Ασιατικής καταγωγής, μια ώρα μετά την αποβίβαση των επισκεπτών από το ημερόπλοιο που κάνει την κρουαζιέρα Ιεράπετρα –Χρυσή.

Ο άτυχος 30χρονος Ασιάτης που έμενε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου συμμετείχε σε ημερήσια κρουαζιέρα με οργανωμένο γκρούπ τουριστών και είχε ταξιδέψει με το ημερόπλοιο «Γραμβούσα», το οποίο είχε αποπλεύσει στις 10:30 το πρωί από τον προβλήτα της Ιεράπετρας κάτω από το Λιμεναρχείο. 

«Μια ώρα μετά την αποβίβαση των επισκεπτών στην παραλία της Χρυσής, κάποιοι τουρίστες από το γκρούπ που έτρεξαν να μαζέψουν ένα φουσκωτό σωσίβιο το οποίο είχε παρασύρει ο άνεμος, είδαν πάνω στα βράχια χωρίς τις αισθήσεις του τον άνδρα και ειδοποίησαν τον καπετάνιο του ημερόπλοιου.

Ο καπετάνιος ειδοποίησε το Λιμεναρχείο της Ιεράπετρας, άνδρες του οποίου έσπευσαν με το πλωτό Λ.Σ. 138 να παραλάβουν τον 30χρονο για να τον μεταφέρει στην Ιεράπετρα. 

Από το λιμάνι της περιοχής, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του»,όπως  είπε ο ιδιοκτήτης του ημερόπλοιου κ. Θανάσης Χηνόπουλος.

Τον 30χρονο μετέφερε απο τη νήσο Χρυσή στο λιμάνι της Ιεράπετρας το πλωτό σκάφος Λ.Σ.138 του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, από όπου λίγο αργότερα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση και η νεκροψία –νεκροτομή που θα διενεργηθεί πιθανόν το Σάββατο στο ΠΑΓΝΗ.

Παράλληλα, διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 30χρονος έχασε τη ζωή του.

Από:Πετάσης Νίκος neakriti

Related posts

Στην Ιεράπετρα την Κυριακή 53 ο Πρώτος στην Κρήτη Αγώνας Μηχανοκίνητου Πρωταθλήματος

admin

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ-ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

admin

«Απαραίτητη η άμεση στήριξη των εργαζομένων στον Τουρισμό και επισιτισμό».

admin

Leave a Comment