Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Τον τρόμο ζούσαν για επτά χρόνια 8 μαθητές .

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα – Τον τρόμο ζούσαν για επτά χρόνια 8 μαθητές του – Μαθήτρια κατήγγειλε πως ο δράστης την είχε βάλει να του κάνει μασάζ και ξαφνικά άρχισε να την θωπεύει

Κακουργηματικές διώξεις άσκησε ο εισαγγελέας Λασιθίου στον 46χρονο προπονητή πολεμικών τεχνών.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας του άσκησε διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και πλέον αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Ο 46χρονος Ιωάννης Γεροντής αρνήθηκε όλες αυτές τις κατηγορίες, λέγοντας πως ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο στους μαθητές του. Μάλιστα, θεωρεί πως όλα αυτά είναι κατασκευασμένα για να σπιλώσουν την εικόνα του.

Τι κατήγγειλαν τα παιδιά

Τα παιδιά που βασανίζονταν για επτά ολοκληρά χρόνια στο Λασίθι, βρήκαν την δύναμη και κατήγγειλαν τον 46χρονο δάσκαλό τους στην Αστυνομία.

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του» ήταν μερικά από αυτά που κατήγγειλαν οι 8 μαθητές στους Αστυνομικούς του νησιού.

Μάλιστα, τα παιδιά ηλικίας 13 έως και 20 ετών υπογράμμισαν πως τους τρομοκρατούσε και τους συμπεριφερόταν σαν ιδιοκτησία του, προκαλώντας τους βαρύ σωματικό και ψυχικό πόνο.

«Μας μιλούσε άσχημα και μας έβριζε πολύ, ενώ μας αντιμετώπιζε πολύ σκληρά εάν δεν κάναμε αυτά ακριβώς που μας έλεγε» είπαν μεταξύ άλλων οι 8 μαθητές.

Αυτό που σόκαρε όμως περισσότερο από όλα ήταν η καταγγελία της μαθήτριάς του, η οποία ανέφερε στις αρχές ότι την περιόδο 2017-2018 ο δράστης την είχε βάλει να του κάνει μασάζ και ξαφνικά άρχισε να την θωπεύει σε όλο της το σώμα, τρομοκρατώντας την.

«Με είχε βάλει να του κάνω μασάζ και εκείνος άρχισε να θωπεύει το σώμα μου» είπε η αθλήτρια στους Αστυνομικούς που ερευνούν την σοβαρή υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καταστάσεις αυτές περιγράφονται ότι εκτυλίσσονταν κυρίως στη διάρκεια ολιγοήμερων αποστολών του προπονητή και των αθλητών του στο πλαίσιο αγώνων εκτός Κρήτης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Επτά αγόρια και ένα κορίτσι, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα του Λασιθίου και κατήγγειλαν πως ο 46χρονος προπονητής τους εκτός του ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ, ενώ αυτός έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Όπως κατήγγειλαν και τα 8 παιδιά, ο ίδιος, την ώρα που του έκαναν το μασάζ και παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό, ήταν μόνο με το εσώρουχό του.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά, αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.

Παράλληλα, το κορίτσι που είναι σήμερα 20 χρονών κατήγγειλε πως το 2017 ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και την θώπευσε.

Οι αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες προχώρησαν χθες σε έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν ένα όπλο με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν για παραβάσεις περί όπλων.

Related posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

admin

Ανακοίνωση για την απόφαση της κυβέρνησης για αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία

admin

Παγκόσμια Ημέρα Συνεργατισμού & Κλιματική Αλλαγή

admin

Leave a Comment