Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: 84ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ 70 ΜΕΤΡΩΝ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: 84ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ 70 ΜΕΤΡΩΝ

Νεκρός ανασύρθηκε στις  12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 2 Νοεμβρίου, από γκρεμό περίπου 70 μέτρων, ένας 84χρονος, κάτοικος της Τοπικής Κοινότητας Ορεινού  Ιεράπετρας, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αγροτικού του αυτοκινήτου και βρέθηκε στο κενό.

Ήταν γύρω στις 10:30  το πρωί όταν ο ηλικιωμένος οδηγώντας το αγροτικό του αυτοκίνητο κατευθυνόταν έξω απο το χωριό , προς τα χωράφια του,  όπου παρά την ηλικία του και επειδή ήταν καλά  και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα υγείας , συνέχιζε να καλλιεργεί τα μποστανάκια του,  περνώντας ευχάριστα και παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο του.

Σε μια  επικίνδυνη κλειστή  στροφή έξω από το Ορεινό κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στη θέση Μάχα,  ο 84χρονος Γιώργος Χατζάκης,  μάλλον από λάθος υπολογισμό βγήκε με το αγροτικό του αυτοκίνητο εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 70 περίπου μέτρων. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε πολλές φορές μέχρι να σταματήσει στο βάθος του γκρεμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μέσα στην καμπίνα του ο ηλικιωμένος αγρότης.

Ένας  νεαρός κτηνοτρόφος , συγχωριανός του 84χρονου,   που άκουσε τον τρομακτικό θόρυβο από την πτώση του αυτοκινήτου,  πλησίασε στο σημείο και είδε τι είχε συμβεί,  καλώντας αμέσως σε βοήθεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ.

Μετά από μια ώρα περίπου, πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας και ασθενοφόρο με διασώστες από τον Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, είχαν κατέβει στον γκρεμό και είχαν εντοπίσει  γύρω στα 10 μέτρα μακριά από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του τον 84χρονο Γιώργο Χατζάκη, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός , έχοντας υποκύψει στα σοβαρά τραύματα του σε όλο του το σώμα.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ  μετέφεραν με φορείο τον άτυχο ηλικιωμένο μέχρι το ασθενοφόρο που  στη συνέχεια τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και από εκεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ για νεκροψία νεκροτομή.

Τα τρία παιδιά του 84χρονου είχαν κάνει μεγάλες προσπάθειες να πείσουν τον πατέρα τους,  ότι  σε αυτή την ηλικία , δεν θα έπρεπε πλέον να συνεχίσει να οδηγεί το αυτοκίνητο του για να μην προκαλέσει κάποιο  σοβαρό τροχαίο ατύχημα , αλλά ο παππούς δεν ήθελε να σταματήσει να εργάζεται στις αγροτικές δουλειές , γιατί αυτή του η απασχόληση,  τον κρατούσε ενεργό και τον έκανε ευτυχισμένο, ενώ το αγροτικό του αυτοκίνητο , το θεωρούσε απαραίτητο εργαλείο για την αγροτική ζωή στο πανέμορφο Ορεινό Ιεράπετρας.

Το Α.Τ. Ιεράπετρας διενεργεί προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο Ορεινό , ενώ δεν αποκλείεται να δώσει κάποιες καίριες απαντήσεις η ιατροδικαστική εξέταση  για τα αίτια που έκαναν τον ηλικιωμένο να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του πάνω σε αυτή την επικίνδυνη στροφή.Η ταφή του ηλικιωμένου Γιώργου Χατζάκη, θα γίνει στο κοιμητήριο του Ορεινού την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ. 

Related posts

Συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους Δασικούς Χάρτες πραγματοποιήθηκε εχθές 11/4 στην Ιεράπετρα δίπλα στην θάλασσα.

admin

Ευχαριστήριο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Π.Τ. Ιεράπετρας

admin

Εργάτες γης- εξελίξεις / Ενιαιος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας

admin

Leave a Comment