Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Κλείνουν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και Παιδικοί σε όλη τη χώρα

Ανοιχτές οι μονάδες ειδικής αγωγής

Ο κύβος ερρίφθη αφού ανακοινώθηκε από την υπουργό Νίκη Κεραμέως το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων μετά τη συνεδρίαση και την εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Στο Υπουργείο Υγείας και μαζί με την κ. Κεραμέως μίλησαν για το θέμα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αλλά κι ο υπουργός Εσωτερικών,Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τη συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, λέγοντας: «Ανακοινώνουμε την αναστολή λειτουργίας των δημοτικών, νηπιαγωγείων και βρεφονηπιακών σταθμών, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Η εισήγηση της επιτροπής βασίστηκε λόγω της κινητικότητας των συνοδών γονέων, παππούδων, γιαγιάδων. Η μείωση της κινητικότητας μπορεί να επιφέρει μείωση της διασποράς».

Όπως ανακοινώθηκε κλείνουν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και Παιδικοί σε όλη τη χώρα ενώ ανοιχτές μένουν οι μονάδες ειδικής αγωγής. «Μετά τις νέες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, από τη Δευτέρα και για δύο εβδομάδες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης», ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας αναφερόμενη στη λειτουργία των δημοτικών, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών.

Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση θα λειτουργήσει εξ αποστάσεως με δύο αλληλένδετους τρόπους, με την εκπαιδευτική τηλεόραση και τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση:

Related posts

ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΤΟ ΛΑΣΙΘΙ;Παρέμβαση Θραψανιώτη Στην Εκδήλωση Της Περ. Κρήτης

admin

Ο Δήμος Ιεράπετρας σε διαρκή ετοιμότητα – Άσκηση σεισμού στο
Δημαρχείο Ιεράπετρας

admin

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ: Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

admin

Leave a Comment