Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρατούσε φυλακισμένες γυναίκες και τις εξέδιδε – Γείτονες άκουσαν κραυγές

Σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και αιχμαλωσίας στην Αχαρνών 

Μια σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και αιχμαλωσίας «ήρθε» στο φως, όταν γείτονες άκουσαν τις κραυγές μίας εκ των γυναικών και κάλεσαν την αστυνομία στην Αχαρνών.

Η αποκάλυψη της εν λόγω υπόθεσης έγινε το βράδυ της Τρίτης, όταν μια από τις γυναίκες που ο μαστροπός κρατούσε

φυλακισμένες, βρήκε την ευκαιρία και βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στην Αχαρνών και άρχισε να φωνάζει. Την ωρυόμενη γυναίκα άκουσαν κάτοικοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Μια σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και αιχμαλωσίας «ήρθε» στο φως, όταν γείτονες άκουσαν τις κραυγές μίας εκ των γυναικών και κάλεσαν την αστυνομία στην Αχαρνών.

Η αποκάλυψη της εν λόγω υπόθεσης έγινε το βράδυ της Τρίτης, όταν μια από τις γυναίκες που ο μαστροπός κρατούσε φυλακισμένες, βρήκε την ευκαιρία και βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στην Αχαρνών και άρχισε να φωνάζει. Την ωρυόμενη γυναίκα άκουσαν κάτοικοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας, ο κατηγορούμενος μαστροπός εκτός από τη γυναίκα που βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε και η οποία είναι Γερμανίδα, κρατούσε άλλη μια φυλακισμένη.

Ο Έλληνας μαστροπός, ο οποίος συνελήφθη, τους είχε πάρει τις ταυτότητες και τα διαβατήρια, τους έδινε ναρκωτικά και τις εξέδιδε.

Μάλιστα, φέρεται να είχε βάλει και αγγελία για να βρει περισσότερους πελάτες για τα θύματά του.

Πηγή: newsit.gr

 

Related posts

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Ανακοίνωσης για κλείσιμο δρόμου Μαλλες

admin

Συναγερμός στο Πολεμικό Ναυτικό – Κλήθηκε όλο το προσωπικό πίσω και στον Ναύσταθμο Κρήτης

admin

Leave a Comment