Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ  ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΊΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Πρώτη ημέρα των θερινών εκπτώσεων για την αγορά της Ιεραπετρας και από το πρωί της Δευτέρας 13  Ιουλίου άρχισαν να επιστρέφουν τα χαμόγελα στα χείλη των περισσότερων εμπορων της ένδυσης και της υπόδησης κυρίως.
Η κίνηση κατά την πρώτη ημέρα των θερινών εκπτώσεων στο εμπορικό κέντρο της Ιεραπετρας, θυμιζε την κίνηση του δεκαπενταυγουστου, με τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες να μπαίνουν σε όλα τα εμπορικά καταστήματα, και να αγοράζουν εμπορεύματα που είχαν εντοπίσει τις προηγούμενες μέρες, κάνοντας την απαραίτητη έρευνα αγοράς.
“Η Γεραπετριτικη αγορά κατά την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων μας έδωσε την εικόνα ενός συμπιεσμένου ελατηρίου που το αφήσαμε να εκτιναχθεί.
Στο κέντρο της Ιεραπετρας είδαμε να κυκλοφορούν και να ψωνίζουν ξένοι αλλά κυρίως Έλληνες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κρήτης και της υπόλοιπης Ελλάδας που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή του Λασιθιωτικου Νότου.
Είδαμε μετά από καιρό τα πάρκινγκ και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης γεμάτα με αυτοκίνητα, ενώ η κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων γινόταν με δυσκολια.
Τα μηνύματα που παίρνουμε από τις πρώτες αυτές ώρες της περιόδου των θερινών εκπτώσεων  που θα τελειώσουν στις 31 Αυγούστου, είναι πολύ αισιόδοξα και ελπίζουμε ότι η κίνηση στην τοπική μας αγορά θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, οποία άρχισε με μεγάλη καθυστερηση”, μας είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Βαγγέλης Μπινιχάκη.
Τα περισσότερα καταστήματα είχαν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα να καλούν τους πελάτες τους να κάνουν τις αγορες τους με εκπτωτικές τιμές η με τιμές προσφοράς.
” Από το πρωί της Δευτέρας είδαμε πολλούς εμπόρους να ξεκινούν τις εκπτώσεις τους με ποσοστά γύρω από το 50%, πράγμα που διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι καταναλωτές έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν πριν παρουσιαστούν ελλείψεις στην αγορά λόγω της μεγάλης ζήτησης.
“Η πώληση στη μισή τιμή εφαρμόζεται από πολλούς εμπόρους στον τομέα της ένδυσης κυριως τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι λειτουργεί θετικά για εκείνους οι οποίοι θέλουν να ψωνισουν συγκεκριμένα εμπορεύματα.
Οι έμποροι προσέχουν στην Ιεράπετρα να συνδυάζουν την καλή ποιότητα των εμπορευμάτων τους με την καλή τιμή,για το λόγο αυτό καταφέρνουν να κρατούν στον τόπο τους το καταναλωτικό κοινο”, καταλήγει ο κ Βαγγέλης Μπινιχάκη πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας.
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Πρόταση για άμεση καταγραφή και χορήγηση άδειας εργασίας σε εργάτες γης

admin

Προεκλογική Συγκέντρωση Ιεράπετρα

admin

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

admin

Leave a Comment