Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΔΟ

Ποιες καλλιέργειες έχουν τη μεγαλύτερη πρόσοδο αυτή την περίοδο; Σε αυτό το βσσικό ερώτημα επικεντρώθηκε η συνέντευξη  της Πέμπτης με τον εμπορικό δ/ντη της AGRIS Α.Ε.  Γιάννη Κουμουνδούρο.
Η επιτυχία μιας καλλιέργειας τόσο  σε επίπεδο ποιότητας και ποσότητας όσο και σε επίπεδο ζήτησης, απορρόφησης και προσόδου είναι πολυπαραγοντική. Αυτό σημαίνει ότι ο παραγωγός θα πρέπει να αποφασίζει προσεκτικά για το ποια καλλιέργεια θα βάλει.Ο εμπορικός διευθυντής της AGRIS Ιωάννης Κουμουνδούρος μας παραχώρησε συνέντευξη ενημερώνοντας  το αγροτικό ακροατήριο του ραδιοφώνου τόσο αναλυτικά όσο και σφαιρικά για το συγκεκριμένο θέμα..Όλα τα άλλα  ερωτήματα των παραγωγών θα απαντηθούν στο περίπτερο της AGRIS A E  απο τον εμπορικό διευθυντή  κ Γιάννη Κουμουνδούρο, τους τεχνικούς συμβούλους και  τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας, απο τις 9 έως τις 12  Μαίου στην AGROEXPO 2019, στη διοργάνωση της οποίας η εταιρία προηγμένης λαχανοκομίας συμμετέχει ως αργυρός χορηγός.Στην AGROEXPO 2019  που θα φιλοξενηθεί στο Μισεδάκειο αθλητικό κέντρο, οι αγρότες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν  μεταξύ άλλων και για το νέο υβρίδιο τομάτας ˊˊΚαμπρέραˊˊ που μπαίνει πλέον δυνατά στην αγορά της Ιεράπετρας.

Related posts

Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου Ηρακλείου για τυχόν προβλήματα από τον σεισμό.

admin

Χαιρετισμός του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Αθανασίου Κατσαγκόλη εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων

admin

Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας – Στόχοι που πετύχαμε: Θετικός απολογισμός – Μεγάλο έργο – Πολυεπίπεδη κοινωνική συνεισφορά

admin

Leave a Comment