Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Νεκρός ψαροντουφεκάς στον Ξερόκαμπο Σητείας

Θλίψη για τον 61χρονο που έσβησε στη θάλασσα, την μεγάλη του αγάπη

Ένας από τους πιο ικανούς ψαροντουφεκάδες της Ιεράπετρας, ο 61χρονος Χάρης Φωτιάδης, βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πνιγμένος στην παραλία του Ξηροκάμπου Σητείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, o Χάρης Φωτιάδης που υπεραγαπούσε τη θάλασσα και ακολουθούσε τα χνάρια του πατέρα του, που είναι στη ζωή του, χθες μετά τη 1 το μεσημέρι τηλεφώνησε σε φίλο του που έκαναν μαζί υποβρύχιο ψάρεμα και τον ρώτησε πώς είναι ο καιρός στην περιοχή του Ξεροκάμπου.

Από εκεί και μετά πιθανολογείται ότι  ο 61χρος πήρε το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε για υποβρύχιο ψάρεμα στην παραλία του Ξεροκάμπου.

Και ενώ η ώρα περνούσε και αργά το βράδυ δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του, η οικογένεια του που ανησύχησε δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες  για την αναζήτηση του στην περιοχή που γνώριζαν ότι θα πήγαινε, δηλαδή στον Ξερόκαμπο.

Τελικά  λίγο μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκε να επιπλέει, νεκρός εκεί που σκάει το κύμα.

Αυτήν την ώρα μεταφέρεται για νεκροψία νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Related posts

Εξαγωγές  Νωπών Οπωροκηπευτικών 24.3.2023

admin

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

admin

Παράταση Αναστολής της Λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες της Π.Ε. Ηρακλείου

admin

Leave a Comment