Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΒΟΑΚ, το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου και οι υδάτινοι πόροι στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Βουλευτή Μανώλη Θραψανιώτη

Συνάντηση με τον Βουλευτή Λασιθίου Μανώλη Θραψανιώτη  είχε σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019  ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, συμμετείχαν ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι κ. Γιώργος Καλλιντέρης και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  Χρύσα Σταυρακάκη –Λουτριανάκη και Μανόλης Αβραμάκης . Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης και Μαρία Χανιωτάκη –Μυλωνάκη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το Νομό Λασιθίου όπως μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις για τον ΒΟΑΚ , για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου , αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των υδάτινων πόρων. Σε ότι αφορά το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου ,επεσήμαναν ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν προκειμένου το Υπουργείο Παιδείας να πάρει πίσω την απόφαση που αφορά την  αναστολή λειτουργιάς του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ευχαριστώντας τον κ. Θραψανιώτη για την επίσκεψή του που έγινε με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων  του κ. Γουλιδάκη, ανέφερε ότι «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Βουλευτή Λασιθίου  για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Νομό μας και συμφωνήσαμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί με κοινό στόχο να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο αλλά και τους πολίτες του.

Παράλληλα, ο κ. Γουλιδάκης ευχαρίστησε τον κ. Θραψανιώτη για τις προσπάθειες που κατέβαλε το προηγούμενο διάστημα όπως και ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασακής,  για το έργο της Νέας Προσαγωγού Διώρυγας Μύθων  όπου όπως επεσήμανε , ο εργολάβος αναμένεται να εγκατασταθεί τέλος Οκτωβρίου .  Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε επίσης και το θέμα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει η Π.Ε. Λασιθίου με τον κ. Γουλιδάκη να επισημαίνει την υποστελέχωση που παρουσιάζουν οι υπηρεσίες, που κατ επέκταση επηρεάζει την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Από την πλευρά του ο κ. Θραψανιώτης ευχαρίστησε τον κ. Γουλιδάκη για τη συνάντηση που είχαν και του ευχήθηκε μια καλή και εποικοδομητική θητεία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι προσβλέπει στην καλή συνεργασία με στόχο να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός.

Related posts

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΩΣ ΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ

admin

Διήμερη Αιμοδοσία στην Ιεράπετρα

admin

Έλεγχος για COVID-19 στους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

admin

Leave a Comment