Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Παρά τα δύσκολα θέματα  των Πανελλαδικών εξετάσεων πολλά ήταν  τα παιδιά από τα λύκεια της Ιεράπετρας που κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες για να εισαχθούν στις σχολές της πρώτης τους επιλογής.

«Οι Πανελλαδικές εξετάσεις εξελίχτηκαν σε ήρεμο κλίμα και σήμερα αναρτήσαμε τις βαθμολογίες των μαθητών μας. Είμαστε υπερήφανοι για τους μαθητές μας. Από το 1ο ΓΕΛ συμμετείχαν στις εξετάσεις 82 παιδιά και έχουν πάει γενικά πάρα πολύ καλά. Έχουμε 3 παιδιά που συγκέντρωσαν πάνω από 18000 μόρια και 25 συνολικά που συγκέντρωσαν πάνω από 15000 μόρια για να περάσουν άνετα στη σχολή που έχουν βάλει στόχο. Το 80% των μαθητών πέτυχαν από 14000έως 17000 μόρια. Ελάχιστοι μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση», μας είπε η κ Σοφία Κονταξάκη , διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας.

«Από το 2ο ΓΕΛ πήραν μέρος στις εξετάσεις 71 παιδιά . Τα 20 από αυτά έχουν πετύχει πολύ καλές βαθμολογίες πάνω από 15000 μόρια  ώστε να εισαχθούν στη σχολή της πρώτης τους προτίμησης»  πρόσθεσε ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας κ Γιώργος Βουλόγκας.

Καταφέραμε να μιλήσουμε ενδεικτικά  με μερικά από τα παιδιά που πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες τα οποία δέχτηκαν  να μας πουν το μυστικό της επιτυχίας τους αλλά και το στόχο που έχουν βάλει.

ΠΕΤΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ(18000) «Πέτυχα να συγκεντρώσω γύρω στα 18000 μόρια. Το διάβασμα μου ήταν  πιο οργανωμένο  μετά την έναρξη του σχολείου και των φροντιστηρίων. Δεν στερήθηκα εξόδους και παρέες, παρά μόνο τους τελευταίους δυο μήνες πριν τις εξετάσεις. Στόχος μου είναι το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Ευχαριστώ τους γονείς μου και  όλους τους καθηγητές μου. Η ζωή αρχίζει τώρα για εμάς τους νέους . Τώρα αρχίζουμε να παίρνουμε δικές μας αποφάσεις και να διαμορφώνουμε το χαρακτήρα μας».

ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ(15950) «Πέτυχα 15950 μόρια και έχω βάλει ως πρώτο στόχο το Χημικό του Ηρακλείου, αλλά σκέφτομαι και κάποιες άλλες σχολές. Δεν έχω πάρει τελικές αποφάσεις. Διάβαζα με πρόγραμμα χωρίς να στερηθώ κάτι πολύ βασικό. Ο χρόνος μας ήταν πολύ περιορισμένος λόγω της έκτασης της ύλης. Με καλό πρόγραμμα όλοι μπορούν να πετύχουν το στόχο τους. Η αδερφή μου η Μαρία έγραψε επίσης πάρα πολύ καλά. Διάβαζε πολύ και κατάφερε να συγκεντρώσει 18100 μόρια ώστε να πετύχει το στόχο της.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μας και στους καθηγητές μας που ήταν δίπλα μας  και μας βοήθησαν να πετύχουμε τους στόχους μας»

ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ(18600) Συγκέντρωσα  18600 μόρια και θέλω να περάσω στο τμήμα Ψυχολογίας του Ρεθύμνου. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου , του σχολείου και του φροντιστηρίου, και για τη βοήθεια και για τη στήριξη, τον μπαμπά μου με τον οποίο διαβάζαμε και μαζί σε κάποια μαθήματα. Για να φτάσεις στην επιτυχία πρέπει να  έχεις πρόγραμμα και να μη στερείσαι πολλά πράγματα. Δε χρειάζεται πολλά ξενύχτια. Λίγο μεράκι χρειάζεται,  λίγη όρεξη και ένα στόχο. Δε χρειάζεται να βγείς πρώτος, Αρκεί να πιάσεις τη σχολή που θέλεις. Σίγουρα θα είναι δύσκολή η μετάβαση στη φοιτητική ζωή αλλά μου αρέσει κιόλας»

Πετσακης Μάνος

Πλεξουσακης Μηνας

Περογιαννακη Μαριαννα

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ(1763)  Με τα μόρια που συγκέντρωσα έχω βάλει στόχο να εισαχθώ στην Αρχιτεκτονική Σχολή του   Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Το έχω αποφασίσει από την πρώτη τάξη του Λυκείου. Την  τελευταία χρονιά διάβασα περισσότερο και πιο οργανωμένα αλλά δε στερήθηκα την έξοδο μου. Σε όλα υπήρχε μέτρο και όχι υπερβολές. Είχα καλό πρόγραμμα και ήμουν συνεπής στο διάβασμα μου. Πιστεύω ότι η φοιτητική ζωή θα είναι όμορφη και χαλαρή αλλά με καλό διάβασμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γονε΄ςι μου κα τους καθηγητές του φροντιστηρίου και του σχολείου μου καθώς και οι φίλοι που με στήριξαν αρκετά».

ΚΟΝΤΟΠΟΔΗ ΧΡΥΣΑ (18400) «Συγκέντρωσα 18400 μόρια και θέλω να περάσω στη Νομική Αθηνών για να εκπληρώσω το όνειρο που είχα από μικρή. Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Στερήθηκα πάρα πολλά πράγματα, δεν έβγαινα καθόλου γιατί δεν προλάβαινα. Θυσίασα τις παρέες και τις φιλίες μου. Κοπίασα αρκετά γιατί η ύλη ήταν ατελείωτη. Χρειάζεται καλό πρόγραμμα και καθημερινό διάβασμα ώστε να μην μένουν κενά πίσω Η οικογένεια μου ήταν πάντα δίπλα μου να με στηρίξουνε όπως ήταν και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου καθώς και οι φίλοι και συμμαθητές  μου».

ΣΑΛΑΪ ΕΜΜΑΝΟΥΛΕΛΑ (16276) «Θέλω με τα 16276 μόρια που συγκέντρωσα να περάσω στο τμήμα Ψυχολογίας Ρεθύμνου. Ελπίζω να μην ανέβουν πολύ οι βάσεις. Ήτανβ μια δύσκολη χρονιά για εμένα , καθώς ήθελε τακτικό διάβασμα με την κατάλληλη καθοδήγηση από το σχολείο και το  φροντιστήριο. Στους γονείς μου και στους καθηγητές μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές ειδικά προς το τέλος όταν με κυρίευε το άγχος. Η φοιτητική ζωή είναι πάρα πολύ ωραία οπότε ανυπομονώ να κάνω τα πρώτα μαθήματα και θα περάσω καλά στο Ρέθυμνο όπου φοιτά και η αδερφή μου»

Παπαδακης Μάνος

Κοντοποδη Χρύσα

Σαλαι Εμμανουελα

ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ ΑΡΕΤΗ (15655) «Περιμένοντας τη βαθμολογία του σχεδίου, στοχεύω στην Αρχιτεκτονική της Αθήνας η κάποιας άλλης πόλης  Πάτρας η Θεσσαλονίκης. Στο Λύκειο πήρα την απόφαση να σπουδάσω στην Αρχιτεκτονική και ελπίζω να τα καταφέρω. Τον τελευταίο χρόνο διάβασα περισσότερο αλλά θα μπορούσα να ήμουν πιο οργανωμένη. Έβγαινα φυσικά και τις βόλτες μου αλλά  έπαιζα και στη θεατρική ομάδα του σχολείου.Η φοιτητική ζωή θα έχει και διάβασμα και διασκέδαση με μέτρο.

Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου την οικογένεια μου , που δεν με πίεζε  και τις φίλες μου για τη στήριξη».

ΜΙΓΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(16975) «Κατάφερα να συγκεντρώσω 16975 μόρια γιατί στο τέλος της χρονιάς επικεντρώθηκα μόνο στα μαθήματα και έγραψα καλά. Θέλω να σπουδάσω Πληροφορική στη Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ η στο ΠΑΜΑΚ. Από μικρός ασχολούμαι με τους υπολογιστές και τα προγράμματα. Διάβαζα σταθερά κάθε μέρα αλλά ζούσα και τη ζωούλα μου   με την κοπέλα μου  ενώ περιορίστηκα στο διάβασμα τους δυο τελευταίους μήνες.

Τη φοιτητική ζωή θα τη ζήσω όσο μπορώ καλύτερα. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την αμέριστη βοήθεια τους»

ΨΙΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ(18650) « Συγκέντρωσα 18650 μόρια  και θα εισαχθώ σε καλή σειρά στην Ιατρική σχολή Ηρακλείου. Από πολύ μικρή ήθελα τη συγκεκριμένη σχολή του Ηρακλείου. Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δυο χρόνια με την βοήθεια των καθηγητών μου και την υποστήριξη των γονιών μου τα κατάφερα κάνοντας και μερικές θυσίες , αλλά στην τελική άξιζε τον κόπο. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η μεθοδικότητα και η προσήλωση  στο στόχο. Αυτά με βοήθησαν να συγκεντρωθώ και να δώσω ένα νόημα στο διάβασμα μου. Συμπαραστάτες μου ήταν οι γονείς οι καθηγητές και οι φίλοι μου που το περάσαμε όλοι μαζί»

Τσακιρακη Αρετη

Μιγάς Αλέξανδρος

Ψιλλακη Μαρια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ(19100)

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα. Στόχος μου είναι η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Πιστεύω πως όλοι μας στερηθήκαμε φέτος σε κάποιο βαθμό τις παρέες μας και τον ελεύθερό μας χρόνο, ωστόσο προσωπικά θεωρώ πως διάβαζα με πρόγραμμα, χωρίς υπερβολές. Στα παιδιά που δίνουν φέτος εξετάσεις θα πρότεινα να έχουν υπομονή, επιμονή, πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. Θα ήθελα φυσικά να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους φίλους μου και τους καθηγητές μου για την πολύτιμη στήριξή 

ΡΩΜΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ(16650)

“Μετά από σκληρή προσπάθεια πολλών ετών κατόρθωσα να συγκεντρώσω 16.650 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις. Απώτερος στόχος μου είναι να εισαχθώ στη φαρμακευτική σχολή της Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου οι οποίοι με στήριξαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα”

ΖΑΖΑΡΙΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(16150)

“Εχω συγκεντρωσει περίπου 16.150 μόρια Ο στόχος μου είναι  το τμημα Πληροφορικης στο ΑΠΘ  ή  στο ΠΑΜΑΚ.

Τη χρονια αυτή χρειάστηκα ένα πολύ καλό πρόγραμμα διαβάσματος και σε αυτό με βοήθησαν τα αδέρφια μου , Φυσικά κουραστικά όπως όλοι μας και προσπαθούσα συνεχώς να μην αγχώνομαι και να είμαι ψύχραιμος . Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου και την οικογένεια μου που με βοήθησαν σε όλο αυτό”

Μαχαιράς Γιάννης

Ρώμα Χρυσοβαλαντου

Ζαχαριαδακης Κωνσταντινος

Related posts

Έκτακτη ενίσχυση έως 15.000 ευρώ στους αγρότες λόγω πολέμου

admin

Ελεύθεροι οι δύο κυνηγοί για τον θάνατο του γαμπρού τους ύστερα από εκπυρσοκρότηση καραμπίνας

admin

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ : ΣΕ 10,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ 50ΧΡΟΝΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

admin

Leave a Comment