Image default
ΑΡΧΙΚΗ

 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «I RUN MYRTOS 2023»

Το καθιερωμένο καλοκαιρινό δρομικό ραντεβού της Νότιας Κρήτης στο υπέροχο παραδοσιακό  Μύρτος Λασιθίου επιστρέφει για ακόμα μια φορά με δύο εκπληκτικές διαδρομές δίπλα στη θάλασσα, με παιδικό αγώνα και με εξαιρετική διάθεση για τρέξιμο και διασκέδαση. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν έγκαιρα να κλείσουν αν το επιθυμούν και το κατάλυμα τους για να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο  απόδρασης στον υπήνεμο Μύρτο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύρτους σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας, προκηρύσσουν για μια ακόμα φορά Δυο Λαϊκούς Δρόμους με την επωνυμία «I RUN MYRTOS 2023 »  και περιλαμβάνει τον  Δρόμο 12,200 μέτρων, τον Δρόμο 5.000 μέτρων  και  τον Παιδικό 750 μέτρων. Το I RUN MYRTOS  θα διεξαχθεί την Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 σύμφωνα με τους εξής όρους:

1. Ως αφετηρία και τερματισμός όλων ορίζεται η πλατεία του Μύρτους  

2. Στοιχεία Δρόμου:

α) Δρόμος (12.000.): Ώρα Εκκίνησης: 19:15  μ.μ.

Περιγραφή της Διαδρομής: 

Η διαδρομή των 12,00 km  έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία του Μύρτους  με κατεύθυνση αριστερά και ακολουθεί τον δρόμο που βγαίνει στον ασφάλτινο κεντρικό δρόμο προς Τέρτσα. Ακολουθεί πορεία μέχρι τα Τέρτσα και φτάνοντας στο χωριό γίνεται αναστροφή για Mύρτος επιστρέφοντας στην ίδια πορεία πίσω.  Φτάνει στην πλατεία του χωριού που είναι και ο τερματισμός .  Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σταθμοί τροφοδοσίας στο 2ο ,4ο  6ο , 8 Ο10ο  χιλιόμετρο . Η διαδρομή είναι χωρίς  ιδιαίτερη  υψομετρική μεταβολή.

Διακρίσεις – Έπαθλα

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης με μετάλλιο και κύπελλο, καθώς και οι τρεις πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες). (Δεν ξανα βραβεύονται στις ηλικιακές κατηγορίες οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης)

Σε όλους τους δρομείς οι οποίοι θα τερματίσουν, θα απονεμηθεί πρωτότυπο αναμνηστικό μετάλλιο. Το δίπλωμα συμμετοχής θα διατίθεται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ( SITE ) μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων. Για να συμμετάσχει κάποιος στον Δρόμο των  12.200 μέτρων  θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Άνδρες:18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+

Γυναίκες: 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+

β)  Δρόμος 5.000 μ. Ώρα Εκκίνησης: 19:15 μ.μ. 

Η διαδρομή των 5 km  έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία του Μύρτους  με κατεύθυνση αριστερά και ακολουθεί τον δρόμο που βγαίνει στον ασφάλτινο κεντρικό δρόμο προς Τέρτσα. Ακολουθεί πορεία μέχρι τα Τέρσα και φτάνοντας στον Βάτο γίνεται αναστροφή για Mύρτος επιστρέφοντας στην ίδια πορεία πίσω φτάνει στην πλατεία του χωριού που είναι και ο τερματισμός .  .Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σταθμοί τροφοδοσίας στο 2ο ,3ο χιλιόμετρο . Η διαδρομή είναι χωρίς  ιδιαίτερη  υψομετρική μεταβολή.

Διακρίσεις – Έπαθλα

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης με μετάλλιο και κύπελλο 

Σε όλους τους δρομείς οι οποίοι θα τερματίσουν, θα απονεμηθεί πρωτότυπο αναμνηστικό μετάλλιο. Το δίπλωμα συμμετοχής θα διατίθεται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ( SITE ) μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων. Στον  Δρόμο των 5000 μέτρων θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2010 και μεγαλύτεροι). Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής του θα πρέπει να προσκομίσει ο γονέας στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του, που θα αναφέρει ότι: επιτρέπω στον γιο μου/κόρη μου να συμμετάσχει στο δρόμο των 5.000μ του I RUN MYRTOS 2023  που θα διεξαχθεί στον Μύρτος στις 22 Ιουλίου 2023.΄΄

Γ)  Παιδικός 750 μέτρων (6-12ετών )

Η συμμετοχή στον δρόμο  ανήλικων τέκνων είναι ελεύθερη και δεν υφίσταται οικονομική επιβάρυνση, παρά μόνο η έγκριση του γονέα για την συμμετοχή του ανήλικου τέκνου του με την συμπλήρωση φόρμας συγκατάθεσης χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση  .Σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.  

Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

5.1   Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής, θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα  15 Ιουλίου  2023. H παραπάνω ημερομηνία είναι και η τελευταία ημερομηνία πληρωμής για την συμμετοχή στον δρόμο και την απόκτηση του πακέτου της διοργάνωσης . Μετά την ημερομηνία αυτή θα γίνουν έγγραφες στην γραμματεία του συλλόγου μέχρι και μια ώρα πριν, όμως με επιφύλαξη σχετικά με την διαθεσιμότητα του πακέτου της διοργάνωσης.   

Παροχές πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

Δρόμος 12.000 μ. Δρόμος 5.000μ και Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πακέτο αθλητή, παροχή ιατρικών υπηρεσιών ,παροχή α΄ βοηθειών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), παροχή νερού.Στα ανήλικα τέκνα αναμνηστικό μετάλλιο ,παροχή ιατρικών υπηρεσιών παροχή α΄ βοηθειών, παροχή νερού.                                                              ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Ευχές και εγκόλπιο απο τον Περιφερειάρχη στο νέο Επίσκοπο

admin

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

admin

Τροποποίηση Απόφασης Συγκρότηση Εξεταστικών Επιτροπών, ημερομηνιών, τόπων και χώρων διεξαγωγής των εξετάσεων των υποψήφιων για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη.

admin

Leave a Comment