Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ – ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Ως Δημοτική Παράταξη Ιεράπετρα Νέα Πορεία αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε λίγα λόγια σχετικά με την πρόσφατη δημοσιοποίηση της συνεργασίας «Πανταζή – Γουλιδάκη» για τις Δημοτικές εκλογές τού ερχόμενου Οκτώβρη:

Να υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας ότι ο κ. Πανταζής ήταν μέλος της Δημοτικής μας Παράταξης και Αντιδήμαρχος, αλλά, λίγο πριν τις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, αποφάσισε να κινηθεί εναντίον μας, έχοντας ο ίδιος δημαρχιακές βλέψεις.

Κατέλαβε, τότε, την τρίτη θέση και, στη συνέχεια, άσκησε τελείως ανεύθυνη αντιπολίτευση την οποία συνεχίζει, ασκώντας «αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση», επιτιθέμενος συνεχώς και σε όλα τα θέματα, φθάνοντας στο σημείο, για πρώτη φορά στα Δημοτικά χρονικά της Ιεράπετρας, όντας Δημοτικός Σύμβουλος, να καταμηνύσει τον Δήμαρχο δύο φορές, για τις οποίες, φυσικά, ο Δήμαρχος αθωώθηκε, επιδεικνύοντας, μάλιστα, στη μία ανάλγητη συμπεριφορά σε ένα άκρως ευαίσθητο θέμα.

Ο κος Πανταζής δήλωνε συνεχώς ότι θα ήταν υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές αλλά, βλέποντας την αρνητική στάση των συντοπιτών του απέναντι στο ήθος και το είδος της αντιπολιτευτικής του υστερίας, διαπίστωσε πως δεν είχε μέλλον η Κίνησή του.

Έτσι, ξέχασε τις δημαρχιακές βλέψεις του και «την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος», εντάχθηκε ως Παράταξη στη νέα Κίνηση Γουλιδάκη, απογοητεύοντας ακόμα και ανθρώπους που τον στήριξαν, ενώ συγχρόνως συνεχίζει και σε άλλο επίπεδο τις διερευνητικές του επαφές, προκειμένου, αν ευοδωθούν αυτή τη φορά οι προσπάθειές του, να ικανοποιήσει τις υψηλές προσωπικές πολιτικές του φιλοδοξίες.

Παράλληλα, ο κ. Γουλιδάκης είναι γνωστό τοις πάσι ότι διατράνωνε τη διπλή στενοχώρια του τόσο λόγω της μη ανανέωσης της θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχη όσο και για τη μη ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – θεωρώντας ότι ο ίδιος έχασε τη βουλευτική έδρα.

Χωρίς να κρύβει, λοιπόν, πως θέλει οπωσδήποτε το οποιοδήποτε αξίωμα, αποφάσισε να διεκδικήσει (και) τη δημαρχία της Ιεράπετρας.

Έτσι, για να ενισχύσει, όπως νομίζει, την Κίνησή του, βρήκε ξαφνικά εξαιρετική την απαράδεκτη αντιπολιτευτική δραστηριότητα του κ. Πανταζή και, ξαφνικά επίσης, αυταρχική και αλαζονική τη δική μας Δημοτική Αρχή, επιτιθέμενος απρόσμενα και απρόκλητα εναντίον μας.

Μετά από αυτήν την αυτο-αποκάλυψη των προδιαγραφών και τού νέου υποψηφίου Δημάρχου – του παλιού τις είχαμε ζήσει αρκετά χρόνια τώρα-δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι, πραγματικά, αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό πολιτικό ζευγάρι.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» με τον επικεφαλής μας, Δήμαρχο, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, συνεχίζουμε αταλάντευτοι το έργο μας, πραγματοποιώντας το Πρόγραμμά μας και τις δεσμεύσεις μας προς τους συμπολίτες μας υλοποιώντας έργα εκατομμυρίων ευρώ σε όλη την έκταση του Δήμου της Ιεράπετρας τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.

Συγχρόνως, συνεχίζουμε να συντάσσουμε μελέτες, να υποβάλλουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις προς όφελος των πολιτών της Ιεράπετρας και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της λήξης της συγκεκριμένης δημαρχιακής θητείας, διότι στόχος μας ήταν και είναι όχι η προσωπική προβολή, αλλά να υπηρετούμε τον λαό της Ιεράπετρας με συνέπεια, σχέδιο και σκληρή δουλειά, λέγοντας με αποδείξεις την αλήθεια στους συνδημότες μας, δίχως να λαϊκίζουμε και μένοντας μακριά από κάθε είδους φανατισμούς.

Απευθυνόμαστε και στηριζόμαστε στους Δημότες μας, αυτούς που ξέρουν να εκτιμούν τη σοβαρότητα, το ήθος, τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την προοπτική που δίνει στον Τόπο μας η Δημοτική μας Αρχή.

Η Δημοτική Παράταξη

Ιεράπετρα Νέα Πορεία

Related posts

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΧΟΙΝΟΚΑΨΑΛΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

admin

Εδώ και μια ώρα η εικόνα στο μέτωπο της πυρκαγιάς είναι πολύ καλύτερη.

admin

Leave a Comment