Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑΝΝΟ

 

Η 34χρονη νοσηλευτρια Σταυρούλα Μεταξάκη που καταγεται απο το Κεφαλοβρύσι Βιάννου και εργάζεται στο Νοσοκομειο της Ιεράπετρας, παρεδωσε σημερα το μεσημερι μαθήματα ανθρωπιάς  ενώ  βρισκόταν για ψώνια σε πολυκατάστημα του Ηρακλείου.
Ενω κατευθυνόταν προς την έξοδο του καταστήματος, βρήκε στο πάτωμα ένα γυναικείο πορτοφόλι που είχε στο εσωτερικό του πάνω απο 500 ευρώ.
Σκέφτηκε οτι η γυναίκα που το έχασε θα το αναζητούσε επιστρέφοντας  μετά απο λίγο στο πολυκατάστημα απο όπου είχε κάνει τα ψώνια της.
Περίμενε δυο ολόκληρες ώρες στην είσοδο του πολυκαταστήματος, ώσπου κάποια στιγμή είδε μια μητέρα με τρία παιδιά(διδυμα  στο καρότσι τα δυο μικροτερα) να καταφτάνει ιδιαίτερα αγχωμένη και με έκδηλη  την αγωνία στο πρόσωπο της.
ˊˊΚατάλαβα ότι ήταν δικό της το πορτοφόλι. Την πλησίασα και την ρωτησα αν έχασε τίποτα. Με κοίταξε με ένταση μέσα στα μάτια και μου απάντησε ότι έχασε το πορτοφόλι της. Όταν της είπα ότι εγώ το βρήκα και την περίμενα να της το παραδώσω, έπεσε πάνω μου τρελή απο τη χαρά της και με φίλησε λέγοντας μου τις ευχαριστίες της. Κατάλαβα ότι κατάγεται απο την Αλβανία και ότι δεν περίμενε πως κάποιος θα  εύρισκε το πορτοφόλι της και  θα την περίμενε δυο ώρες μέχρι να το παραδώσει σε εκείνον που το έχασε. Έχω χάσει κι εγώ χρήματα και ξέρω πως είναι η ψυχολογία του ανθρώπου που χάνει χρήματα που δεν του περισεύουν. Αλλά συγκινήθηκα και για έναν ακόμα λόγο. Είμαι κι εγώ μανούλα και ξέρω πόσο έχει ανάγκη αυτα τα λίγα χρήματα μια μάνα 32 ετών,  η  Olisa ,  που μεγαλώνει τρία μικρά παιδιάˊˊ καταλήγει η 34χρονη νοσηλεύτρια Σταυρούλα Μεταξάκη, και φεύγει για να ξεκουραστεί, καθώς σε λίγο αναλαμβάνει  νυχτερινή υπηρεσία στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας απο τις 11.00 το βράδυ μέχρι τις 7.00 το πρωί.
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

ΟΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ «ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

Το τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη του 1972 που βύθισε στο πένθος ένα χωριό

admin

Δυναμική παρουσία των ετεροδημοτών στην ομιλία του Γ. Πλακιωτάκη στην Αθήνα – Ηχηρό μήνυμα για πρωτιά της ΝΔ στο Λασίθι

admin

Leave a Comment