Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΑ

“Να μη σταματήσουν οι έρευνες” ζητα η κόρη του.

Πέμπτη ημέρα αγωνίας για την οικογένεια του 81χρονου αγνοούμενου Ευάγγελου Τζουβελεκα, που δεν έχει βρεθεί ακόμη, πάρα τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που οργανώθηκε από τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής, από τις αρμόδιες Αρχές και τους εθελοντές, αφότου δηλωθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνιση του και βρέθηκαν στην παραλία του Αλμυρού τα προσωπικά του ειδη.
Δραματική εκκληση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απηύθυνε σήμερα το πρωί η κόρη του αγνοούμενου Εμμανουέλα Τζουβελεκα, ζητώντας από όσους μπορούν να μη σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθεί ο  αγαπημένος της μπαμπάς νεκρός η ζωντανός.
“Όλοι ξέρετε ότι ο μπαμπάς μου δεν έχει βρεθεί ακομα… Κάνω έκκλησή σε όλους που έχουν χωραφια αποθήκες στερνες παλια εγκαταλελημμενα σπίτια, όλοι ξέρουν της περιουσιες τους, καντε ένα κόπο να ξανά κοιτάξετε. Μπορεί ο άνθρωπος να είναι στην στεριά να τα έχει χάσει και να κρυβετε… Βοηθήστε μας να τον βρουμε.. Ζωντανό η νεκρό… Μόνο να ξέρω που είναι… Μια ματιά ίσως σώσει μια ζωή… Τώρα αν κάποιος θέλει εθελοντικά να βοηθήσει να ΨΆΞΟΥΜΕ, μπορεί να το πει στο Λιμεναρχείο η στην Ασφάλεια η και σε μένα προσωπικα… Κάποιος που έχει drone. H οποιαδήποτε βοήθεια  μπορεί να είναι σημαντική… Αυτοι που έχουν σκάφη η καικια , ας ενημερώνουν το λιμεναρχείο… Ευχαριστώ πολύ…”

Related posts

Προτάση Νόμου του ΚΚΕ: «Μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας από τα χρέη»

admin

Πολάκης από Ιεράπετρα: «Τα νοσοκομεία της Κρήτης κινδυνεύουν να κλείσουν, εμείς θα τα στηρίξουμε»

admin

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

admin

Leave a Comment