Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Παρά την άνοδο των βάσεων σε πολλές υψηλόβαθμες Πανεπιστημιακές σχολές , οι απόφοιτοι των Λυκείων της Ιεράπετρας, κατάφεραν και εφέτος να εισαχθούν σε σχολές που τους εξασφαλίζουν μια καλή και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Καταφέραμε να μιλήσουμε ενδεικτικά , με μερικά από τα παιδιά που πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες τα οποία δέχτηκαν  να μας μιλήσουν  και  να μας αποκαλύψουν  αν πέτυχαν το στόχο τους.

ΠΕΤΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ(18000) «Πέτυχα να συγκεντρώσω 18000 μόρια.  Στόχος μου ήταν  το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβειου Πολυτεχνείου.  Ο στόχος επετεύχθη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Ευχαριστώ τους γονείς μου και  όλους τους καθηγητές μου. Η ζωή αρχίζει τώρα για εμάς τους νέους . Τώρα αρχίζουμε να παίρνουμε δικές μας αποφάσεις και να διαμορφώνουμε το χαρακτήρα μας».

ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ(15950) «Πέτυχα να συγκεντρώσω 15950 μόρια  ώστε να περάσω  στο Χημικό του Ηρακλείου,  που ήταν και ο πρώτος μου στόχος. Τα κατάφερα να μπώ στο Χημικό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.  Με καλό πρόγραμμα όλοι μπορούν να πετύχουν το στόχο τους. Θέλω να  ευχαριστήσω  τους γονείς μου και στους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου  και με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου»

ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ(18600) Συγκέντρωσα  18600 μόρια και πέρασα στο τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου , του σχολείου και του φροντιστηρίου, για τη βοήθεια και για τη στήριξη, καθώς και  τον μπαμπά μου με τον οποίο διαβάζαμε μαζί σε κάποια μαθήματα »

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ(20995)  Με τα μόρια που συγκέντρωσα πέτυχα  να εισαχθώ στην Αρχιτεκτονική Σχολή του   Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Το είχα αποφασίσει από την πρώτη τάξη του Λυκείου. Πιστεύω ότι η φοιτητική ζωή θα είναι όμορφη και χαλαρή αλλά με καλό διάβασμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γονείς μου κα τους καθηγητές του φροντιστηρίου και του σχολείου μου καθώς και τους φίλους μου που με στήριξαν».

ΚΟΝΤΟΠΟΔΗ ΧΡΥΣΑ (18400) «Συγκέντρωσα 18400 μόρια και πέρασα στη Νομική Αθηνών για να εκπληρώσω το όνειρο που είχα από μικρή. Η οικογένεια μου ήταν πάντα δίπλα μου να με στηρίξει. Κοντά μου  ήταν και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου καθώς και οι φίλοι και συμμαθητές  μου».

ΣΑΛΑΪ ΕΜΜΑΝΟΥΛΕΛΑ (16276) «Με τα 16276 μόρια που συγκέντρωσα πέρασα τελικά στη Φιλολογία Ρεθύμνου. Στους γονείς μου και στους καθηγητές μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές. Η φοιτητική ζωή είναι πάρα πολύ ωραία οπότε ανυπομονώ να κάνω τα πρώτα μαθήματα στο Ρέθυμνο όπου φοιτά και η αδερφή μου»

ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ ΑΡΕΤΗ (19055) «Με τα 19055 μόρια που συγκέντρωσα πέτυχα να εισαχθώ στην Αρχιτεκτονική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στο Λύκειο πήρα την απόφαση να σπουδάσω στην Αρχιτεκτονική και τελικά τα κατάφερα. Η φοιτητική ζωή θα έχει και διάβασμα και διασκέδαση με μέτρο. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου την οικογένεια μου , που δεν με πίεζε  και τις φίλες μου για τη στήριξη».

ΜΙΓΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(16975) «Με τα  16975 μόρια που συγκέντρωσα  πέρασα στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων της Θεσσαλονίκης . Από μικρός ασχολούμαι με τους υπολογιστές και τα προγράμματα. Τη φοιτητική ζωή θα τη ζήσω όσο μπορώ καλύτερα. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την αμέριστη βοήθεια τους»

ΨΙΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ(18650) « Συγκέντρωσα 18650 μόρια  και  πέρασα μεταξύ των πρώτων 30 στην  Ιατρική σχολή Ηρακλείου. Από πολύ μικρή ήθελα τη συγκεκριμένη σχολή του Ηρακλείου. Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δυο χρόνια . Συμπαραστάτες μου ήταν οι γονείς οι καθηγητές και οι φίλοι μου που το περάσαμε όλοι μαζί»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ(19100) « Με τα 19100 μόρια που συγκέντρωσα πέρασα  στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που ήταν και η πρώτη μου επιλογή.  Στα παιδιά που δίνουν φέτος εξετάσεις θα πρότεινα να έχουν υπομονή, επιμονή, πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. Θα ήθελα φυσικά να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους φίλους μου και τους καθηγητές μου για την πολύτιμη στήριξή» 

ΡΩΜΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ(16650) «Με τα  16650  μόρια που συγκέντρωσα κατάφερα να εισαχθώ στο τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Λάρισας. Κατάγομαι από τη Φλώρινα και με σκληρή προσπάθεια πολλών ετών κατόρθωσα να πάω καλά  στις πανελλαδικές εξετάσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου οι οποίοι με στήριξαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα”

ΖΑΖΑΡΙΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(16150) «Με τα  16.150 μόρια που συγκέντρωσα πέρασα στο τμήμα Πληροφορικής Ηρακλείου  . Σκέφτομαι  να ζητήσω μεταγραφή  στο ανάλογο τμήμα του ΑΠΘ επειδή τα δυο μεγαλύτερα μου αδέρφια σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.  Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου και την οικογένεια μου που με βοήθησαν σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις»

ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (18960) «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέμεινα στον στόχο μου και ακολούθησα το όνειρο μου, ώστε να πετύχω στη δεύτερη προσπάθεια να εισαχθώ στην Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π. Θεσσαλονίκης. Με περισσότερη ηρεμία και εμπειρία, κατάφερα να συγκεντρώσω 18.960 μόρια που μου εξασφαλίζουν μια θέση στην Οδοντιατρική. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές μου, τους φίλους και τους γονείς μου που έκαναν υπομονή και με βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι».

 ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

Με τον Υπουργό Τουρισμού θα συναντηθεί αύριο στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Κρήτης για την πτώχευση του Thomas Cook

admin

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

admin

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

admin

Leave a Comment