Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΙ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Παρά τις αντιξοότητας και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισαν, με την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση,  όλοι οι μαθητές που έγραφαν πανελλαδικές εξετάσεις,  τα 148 παιδιά που διαγωνίστηκαν από το 1ο και το 2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας,  πέτυχαν πολλές και μεγάλες επιδόσεις , εξασφαλίζοντας την εισαγωγή τους στην πανεπιστημιακή σχολή της πρώτης προτίμησης τους.

«Από το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας είχαμε 79 παιδιά που έγραψαν στις πανελλαδικές εξετάσεις καλά τα περισσότερα. Δέκα παιδιά συγκέντρωσαν πάνω από 17000 μόρια και έξι από αυτά διεκδικούν την είσοδο τους στις Ιατρικές σχολές. Η πλειονότητα συγκέντρωσε από 14000 έως 16000 μόρια. Ελάχιστα παιδιά έγραψαν κάτω από τη βάση», Μας είπε η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας κ Σοφία Κονταξάκη.

«Από το 2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας είχαμε 69 παιδιά στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα περισσότερα έγραψαν πάρα πολύ καλά  και διεκδικούν την εισαγωγή τους στις σχολές της πρώτης τους προτίμησης. Όλα τα παιδιά δούλεψαν μεθοδικά , άντεξαν στην ψυχολογική πίεση που δημιουργούσαν οι πρωτόγνωρες συνθήκες του περιορισμού και των απαγορεύσεων λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, καταφέρνοντας τελικά να κάνουν καλές επιδόσεις στα διαγωνίσματα», μας είπε ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας κ Θεόδωρος Μανουσάκης.

         ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(18912) «Με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση ότι είμαι ο πρώτος σε επιδόσεις από την Ιεράπετρα με 18912 μόρια,  αλλά θέλω να είμαι συγκρατημένος και να κρατώ χαμηλούς τόνους. Στόχος μου είναι η είσοδος μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Οι σπουδές στην Οικονομία έχουν μέλλον και προοπτική καθώς και μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Διάβαζα με πρόγραμμα και φρόντιζα να μην αφήνω πίσω μου κενά. Είχα όμως και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και ψυχαγωγία.

Ευχαριστώ για τη στήριξη τους γονείς μου , όλους τους καθηγητές μου και φυσικά τους καλούς μου φίλους».

ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ(16695)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επίδοση μου. Στόχος μου είναι οι σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας η Ρεθύμνου. Οι συμβουλές μου για όλα τα παιδιά που γράφουν στις πανελλαδικές εξετάσεις , είναι να κάνουν συχνές επαναλήψεις και να αποβάλουν το άγχος τους.

Θέλω να ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση τους όλους τους καθηγητές μου τους γονείς μου και τους φίλους μου».

ΚΡΑΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ(16509)

«Έχω πετύχει με τα 16509 μόρια μια αξιοπρεπή επίδοση  , με τα οποία πιστεύω ότι θα καταφέρω να εισαχθώ σε μια σχολή του κλάδου της Οικονομίας.

 Η συνταγή για την επιτυχία είναι  να προσπαθείς να διαβάζεις με σύστημα χωρίς να αφήνεις πίσω σου κενά, να μην έχεις άγχος και να μπαίνεις  στις εξετάσεις με αυτοπεποίθηση.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο».

ΜΗΛΑ ΜΑΡΙΑ(15903)

«Περίμενα καλύτερη επίδοση αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένη με τα μόρια που συγκέντρωσα. Στόχος  μου είναι το Φυσικό του Ηρακλείου.

Δεν πιέστηκα ιδιαίτερα στις εξετάσεις και δεν είχα καθόλου άγχος όλη τη χρονιά .

Πρόσεχα πολύ στην παράδοση των μαθημάτων και είχα έτσι  λιγότερη δουλειά να κάνω στο σπίτι. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου,  τους καθηγητές μου και τους φίλους μου για την ψυχολογική στήριξη».

 ΔΡΙΜΤΖΙΑ ΑΝΝΑ(13812)

«Δεν είμαι ευχαριστημένη με τα μόρια που συγκέντρωσα. Δεν πέτυχα αυτό που μπορούσα γιατί με κυρίευσε το άγχος. Νομίζω όμως ότι έστω κι έτσι θα τα καταφέρω να εισαχθώ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Προσπαθούσα πάντα να βάζω γερές βάσεις  και να μην αφήνω πίσω μου κενά. Διάβαζα με πρόγραμμα και  έκανα τακτικές επαναλήψεις.

Ευχαριστώ τους γονείς μου , τους καθηγητές και τους φίλους μου,  που με στήριζαν στα  δύσκολα»

ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ(18521)

«Έχω συγκεντρώσει 18.521 μόρια . Διάβαζα με μεθοδικότητα χωρίς υπερβολές και χωρίς να στερηθώ πολλά. Με ενδιαφέρει η  Ιατρική καθώς είναι  η επιστήμη  που μου άρεσε από  παλιά.

Διάβαζα συστηματικά χωρίς υπερβολές, έχοντας πολύ  ελεύθερο χρόνο να κάνω πράγματα που με χαλάρωναν.

 Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους φίλους μου για την ψυχολογική κυρίως υποστήριξη, αλλά και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να επιτύχω».

ΒΕΝΙΤΟΥΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ(17881)

«Ήξερα ότι έχω γράψει καλά. Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοση μου.

Στόχος μου είναι η σχολή Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Δούλεψα με σύστημα τα τρια τελευταία χρόνια στο σχολείο και στο φροντιστήριο.

Στερήθηκα βόλτες και διασκέδαση,  κυρίως λόγω των απαγορεύσεων  της πανδημίας .  Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου τους καθηγητές μου και τους φίλους μου για την ψυχολογική στήριξη».

ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(16835)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα 16835 μόρια. Ήταν μια πολύ απαιτητική  χρονιά  για εμένα αλλά τα κατάφερα να γράψω καλά. Θέλω να περάσω στο τμήμα Πληροφορικής του Α.Π. Θεσσαλονίκης. Διάβαζα με μέτρο και χωρίς υπερβολές. Στερήθηκα εξόδους και διασκέδαση αλλά μόνο λόγω της πανδημίας.

Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου , την οικογένεια μου  και τους φίλους μου»

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ(18386)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοση μου. Με ενδιαφέρουν οι σχολές της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής αλλά δεν έχω πάρει ακόμη την τελική μου απόφαση.

Διάβαζα με μεθοδικότητα και ήμουν συνεχώς προσηλωμένος στο στόχο μου.

Συμβουλεύω τα νέα παιδιά που θα ακολουθήσουν να  κάνουν αυτό που θέλουν, να μην ακούν κανένα  και να μη φοβηθούν να ξανά προσπαθήσουν αν κάτι δεν πάει καλά. Ευχαριστώ για τη στήριξη  όλους τους καθηγητές μου , την οικογένεια μου  και τους φίλους μου»

 ΚΟΝΤΟΠΟΔΗ ΑΝΝΑ(17281)

«Συγκέντρωσα αρκετά μόρια που θα με βοηθήσουν να εισαχθώ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας. Είμαι ευχαριστημένη με την επίδοση μου.

 Είχα καλό πρόγραμμα στο διάβασμα μου παρά τις δυσκολίες με την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση. Έβρισκα και ελεύθερο χρόνο για βόλτες με την παρέα μου.

 Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξη τους.»

ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(17910)

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένη με την επίδοση μου. Περίμενα όμως περισσότερα μόρια και νομίζω ότι οι βαθμολογητές τσιγκουνεύτηκαν τους βαθμούς.

Στόχος μου είναι η Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας.

Διάβαζα με καλό σύστημα και πάντα φρόντιζα να έχω ελεύθερο χρόνο για εμένα..

Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και τους πολύ στενούς μου φίλους που ήταν πάντα δίπλα μου».

ΞΕΝΙΚΑΚΗ ΓΩΓΩ(18089)

«Είμαι ικανοποιημένη με τα 18089 μόρια αλλά περίμενα κάτι περισσότερο.

Στόχος μου είναι η Ιατρική και γενικότερα ο κλάδος της Υγείας.

Διάβαζα με όρεξη και ήμουν προσηλωμένη στο στόχο μου.  Έβρισκα τρόπους να ξεπερνώ όλες τις δυσκολίες. Στερήθηκα λίγο τις εξόδους , έβρισκα όμως χρόνο  και για ψυχαγωγία και χαλάρωση.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους γονείς μου για τη στήριξη καθώς και τους καθηγητές μου  και όλους μου τους φίλους».

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ(17408)

«Τελικά πήγαν όλα καλά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τη βαθμολογία μου.

Θέλω  να σπουδάσω στο τμήμα Φυσικής του Ηρακλείου.

Διάβασα πάρα πολύ τα τρια τελευταία χρόνια. Έκανα και αρκετά ξενύχτια όποτε ήταν αναγκαίο. Δεν είχα ελεύθερο χρόνο για βόλτες και διασκέδαση.

Ευχαριστώ πάρα πολύ  τους γονείς μου και τους φίλους μου για την ψυχολογική κυρίως υποστήριξη, αλλά και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να επιτύχω».

Related posts

ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

admin

«Να σταματήσει η κυβερνητική προχειρότητα για το θέμα της μουσικής σε χώρους εστίασης, αναψυχής και στις κοινωνικές εκδηλώσεις»

admin

Έρευνες για τον εντοπισμό 82 χρονου αγνοούμενου διεξάγονται, από το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή Αλμυρού Ιεράπετρας.

admin

Leave a Comment