Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Σεισμός Ελασσόνα: Έστησε σκηνές ο στρατός στο Ζάρκο Τρικάλων – Τουλάχιστον 80 μη κατοικήσιμα σπίτια

Σεισμός Ελασσόνα: Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαρτίου, έφτασε ο στρατός στο χωριό Ζάρκο στα Τρίκαλα και έστησε σκηνές για να φιλοξενηθούν οικογένεις που δεν μπορούν να γυρίσουν στα σπίτια τους. Υπενθυμίζουμε πως σήμερα σημειώθηκαν δύο ισχυροί σεισμοί στην Ελασσόνα, εκ των οποίων ο ένας ήταν μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σεισμός Ελασσόνα: Έστησε σκηνές ο στρατός

Το χωριό βρίσκεται στα όρια των νομών Τρικάλων και Λάρισας, λίγα χιλιόμετρα από το επίκεντρο του σεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, τουλάχιστον 80 σπίτια έχουν σοβαρά προβλήματα και τα περισσότερα εξ αυτών κρίνονται μη κατοικήσιμα. Σήμερα το απόγευμα (3 Μαρτίου) έφτασε στο χωριό ο στρατός, όπου έστησε σκηνές στο κέντρο του χωριού για να φιλοξενηθούν οι οικογένειες που δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σεισμός Ελασσόνα

Επίσης, το απόγευμα έγινε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας. Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, έδωσε σαφείς κατευθύνσεις σε όλους για το πως θα πρέπει να κινηθούν συντεταγμένα για να δοθούν λύσεις όπου χρειάζεται, αλλά κυρίως για να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες. Προβλήματα εντοπίζονται και σε άλλα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, όπως το Γριζάνο κυρίως, η Πηνειάδα και το Διάσελλο.

Related posts

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΛΕΝΕ «ΝΑΙ» ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

admin

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

admin

Στον Eισαγγελέα για τους δασικούς χάρτες: «Δεν παραδίδουμε τη γη των προγόνων μας»

admin

Leave a Comment