Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου μοτοσικλετιστή – Από την Ιεράπετρα εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Εσπευσμένα από την Ιεράπετρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο 17χρονος μοτοσικλετιστής

Σοβαρά τραυματίστηκε στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) ένας 17χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος προσπαθούσε με την μοτοσυκλέτα του τύπου cross να υπερπηδήσει χωμάτινο εμπόδιο σε πίστα moto cross της Ιεράπετρας.

Τη στιγμή που είχε η μηχανή φτάσει στο μεγαλύτερο ύψος του άλματος, ο 17χρονος έπεσε από τη μηχανή στο έδαφος -από μεγάλο ύψος- με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Οι φίλοι του – που παρακολουθούσαν την προπόνησή του – κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο στη θέση Περιστεράς, σε ελάχιστα λεπτά. Παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ιεράπετρας, να είναι επί ποδός για να φροντίσουν τα πολλαπλά τραύματα του 17χρονου.

Επειδή στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε αναισθησιολόγος, κλήθηκε η αναισθησιολόγος που υπηρετεί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η κ. Σούλα Λουλάκη, έσπευσε αμέσως εθελοντικά να διασωληνώσει το παλικάρι, προκειμένου σε λίγη ώρα να διακομισθεί στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάστασή του κρίνεται πάρα πολύ σοβαρή.

 Πετάσης Νίκος

Related posts

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SYN.KA SUPER MARKETS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΠΥΡΑΣ

admin

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ

admin

Τρέχουμε στον αγώνα VIA EGNATIA RUN

admin

Leave a Comment