Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Σοκ στα Χανιά: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι με κομμένο λαιμό

Όλα τα ενδεχόμενα θανάτου του άνδρα είναι ανοιχτά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά, το πρωί της Τρίτης 4 Οκτωβρίου, όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι με τις πληροφορίες να μιλούν για σοκαριστική εικόνα της σορού του άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ηλικίας 37 ετών πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε με κομμένο το λαιμό σε χωράφι του Δήμου Καντάνου Σελίνου, των Χανίων.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του άνδρα πιθανότητα οφείλεται σε τραυματισμό με αλυσοπρίονο, το οποίο βρέθηκε στο σημείο.

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ επιχείρησε και η Πυροσβεστική με ένα όχημα και τρεις υπαλλήλους.

Για τα αίτια του περιστατικού μεταβαίνει στο σημείο Ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για ανθρωποκτονία.

Newsroom

Related posts

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ CARNIVAL RUN ΚΑΙ  ΠΑΡΕΛΑΣΗ… ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

admin

ΤΕΒΑ

admin

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για να μην μείνει κανένα παιδί στην Κρήτη εκτός ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ 

admin