Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙς ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021

Συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτατες σχολές της προτίμησης τους

             Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελληνίων εξετάσεων αποτελεί αναμφίβολα μια σημαντική στιγμή για τον κάθε υποψήφιο και την κάθε υποψήφια. Είναι η στιγμή κατά την οποία μαθαίνουν με βεβαιότητα ποιο ήταν το αποτέλεσμα των προσπαθειών και των θυσιών τους όχι μόνο στα χρόνια που φοίτησαν στο Λύκειο, αλλά γενικότερα στον εκπαιδευτικό τους βίο. Η εισαγωγή τους στις Σχολές και Τμήματα που επέλεξαν αποτελεί την αφετηρία ενός κύκλου σπουδών και εμπειριών, την ευκαιρία για να ανοίξουν τα φτερά τους και να κατακτήσουν νέους ορίζοντες.

          Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την επιτυχία, πολύ περισσότερο εάν αναλογιστούμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που σημάδεψαν σχεδόν από την αρχή του το σχολικό έτος 2020-21, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ελπίζουμε από τη μεριά μας, ως διδάσκοντες, να καταφέραμε να σταθούμε με επάρκεια αρωγοί σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια σας! Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς, οι οποίοι πίστεψαν και ενίσχυσαν με ηθικά και υλικά μέσα τον αγώνα σας.

          Η ευχή μας είναι η νέα αυτή ακαδημαϊκή ζωή που απλώνεται μπροστά σας, να σας ανταμείψει και να εκπληρώσει τις προσδοκίες σας.

Για τους υποψήφιους και τις υποψήφιες που δεν κατάφεραν να θέσουν το στόχο που είχαν θέσει θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως τίποτε στη ζωή δεν κρίνεται αποκλειστικά από μια αποτυχία ή από την εισαγωγή απαραίτητα σε ένα πανεπιστημιακό Τμήμα.

         Προτρέπουμε τους μαθητές μας να μην απογοητεύονται και να συνεχίσουν να κυνηγούν με την ίδια επιμονή και ζήλο τα όνειρά τους, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Η Διεύθυνση

και ο Σύλλογος Διδασκόντων του

2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας

Related posts

ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

Η μεγάλη καταστροφή στη Σητεία χρειάζεται άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα.

admin

 ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΣΤΑ ΠΡΩΙΜΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ

admin

Leave a Comment