Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Το μήνυμα της μεγάλης Νίκης έστειλε το Τυμπάκι -Κοσμοσυρροή στην ομιλία του Γρηγόρη Νικολιδάκη

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ από κόσμο ήταν η πλατεία Τυμπακίου όπου ο Δήμαρχος Φαιστού και εκ νέου υποψήφιος για την Δημαρχεία, Γρηγόρης Νικολιδάκης, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία, λίγο πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Για άλλη μια φορά ο κόσμος έδωσε ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ καταχειροκροτώντας τον υποψήφιο Δήμαρχο, στέλνοντας έτσι το μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας για το ποιος θέλει να είναι ο Δήμαρχος της περιοχής του.

Το κλίμα της θριαμβευτικής νίκης έστειλαν και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό του Τυμπακίου,  σηματοδοτώντας την έναρξη της ομιλίας του κ. Νικολιδάκη.

Τον Γρηγόρη Νικολιδάκη, προλόγισε ο Χειρουργός Ορθοπεδικός και πρώην Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, κάνοντας λόγο για την εντιμότητα, τους στόχους και το όραμα που έχει ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, για το την πρόοδο, την ανάπτυξη και το καλό του τόπου.

Κατασυγκινημένος για μια ακόμη φορά από την μεγαλειώδη μάζωξη που του επιφύλασσαν οι Τυμπακιανοί, ο κ. Νικολιδάκης αφού τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, είπε ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας τα εξής:

«Οι ψυχή σας, η ψυχή μας, η σκέψη σας οι ρίζες μας πάντα ήταν και θα είναι σε αυτή τη γη!!!Από την πόλη που όλοι αγαπάμε, στέλνουμε απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου Φαιστού το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ, για τις 8 του μήνα… Την Κυριακή διεκδικούμε ο δήμος μας να συνεχίσει την τροχιά της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της ζωής που του ΑΞΙΖΕΙ. Την ποιότητα ζωής που θα επιτρέψει στους ΝΕΟΥΣ να μείνουν στον τόπο τους. Να εργαστούν, γιατί αγαπούν τον τόπο τους.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ παρουσία σας σήμερα!

Για την ΔΥΝΑΜΗ, να ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ για άλλη μια φορά ΜΑΖΙ!

Να ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ για άλλη μια 5ΕΤΙΑ όλοι ΜΑΖΙ!

Η σημερινή συγκέντρωση είναι η απάντηση σε όλους αυτούς που ΤΟΛΜΑΝΕ να μηδενίζουν τα πάντα.

Που δεν έχουν την Δύναμη να δουν έστω και ένα ΘΕΤΙΚΟ που έγινε αυτή την 4ετια.

Εσείς όμως ΞΕΡΕΤΕ!

Μας έχετε δει, μας έχετε ζυγίσει! Ξέρετε πολύ καλά ότι παλέψαμε ΜΑΖΙ όλη την 4ετία για να μπορέσουμε το Τυμπάκι, οι Μοίρες, ο Ζαρός, όλος ο Δήμος Φαιστού να μπει σε μια τροχιά ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Δείτε το Βίντεο:
youtu.be/n8L_acAc8OM

Συνεχίζοντας ο κ. Νικολιδάκης είπε:

«Καταφέραμε με μεγάλο ΚΟΠΟ, να πάρουμε την άδεια για να ανοίξει το παραλιακό μέτωπο μπροστά από το Στρατόπεδο του Τυμπακίου για να προχωρήσει ο ΔΡΟΜΟΣ. Να κάνουμε τον πεζόδρομο και τον ποδηλατόδρομο που πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ η περιοχή!

Να έχουμε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σε δήμου του Ηρακλείου!!!

Δεν ήταν απλές ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.

Δεν ΔΙΣΤΑΣΑΜΕ όμως ούτε μια στιγμή!

Δεν φοβηθήκαμε κόπο εγώ και όλοι οι Συνεργάτες μου.

Ανοίξαμε τον ΝΟΤΙΟ ΔΡΟΜΟ!

Αυτή τη στιγμή το Τυμπάκι είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ γιατί μπορεί να έχει τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ του Τυμπακίου ώστε να τελειώσει πλέον το συγκοινωνιακό πρόβλημα που μαστίζει την ευρύτερη περιοχή.

Ήταν ένα όνειρο που αρκετοί δήμαρχοι μέχρι σήμερα το παλέψανε, εμείς όμως το ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ και σύντομα θα δοθεί 100% στην κυκλοφορία.

Παράλληλα έχει προχωρήσει η μελέτη για να γίνει η ανάπλαση στο ΜΕΤΟΧΙ.

Έχουμε ολοκληρώσει τις μελέτες για να ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ όλα τα ΣΧΟΛΕΙΑ του Δήμου για να έχουν τα παιδιά μας ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Καταφέραμε να πάρουμε από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ 12.000.000 ευρώ για την αποχέτευση ειδικά στον Δήμο Τυμπακίου. Για την αναβάθμιση του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Τυμπακίου και Ματάλων, ώστε το νερό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ΑΡΔΡΕΥΣΗ .

Προχωρήσαμε τις διαδικασίες ώστε να γίνει αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης στα Πιτσίδια με σύνδεση στα Μάταλα.

Προχωρήσαμε στην σύνδεση της Φανερωμένης στην αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης στους Βώρους, έργα σημαντικά για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ».

Εν συνεχεία ο κ. Νικολιδάκης παρουσίασε πολλά ακόμα από τα έργα που έγιναν κατά την περίοδο της θητείας του καθώς και ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ που βρίσκονται στα σχέδια του και πρόκειται να υλοποιηθούν εφόσον επανεκλεγεί, με τον κόσμο να τον ακούει με προσοχή και να τον χειροκροτεί!!!Η ομιλία του κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Τολμάμε Μαζί» στην περιοχή του Τυμπακίου, που συνοδεύτηκε από τα χειροκροτήματα, τα συνθήματα και τις ευχές για μια θριαμβευτική νίκη της παράταξης «Τολμάμε Μαζί» το βράδυ της Κυριακής, που θα την αναδείξει ως τον ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ τη 8ης Οκτωβρίου!!!

Related posts

ΕΓΚΑΙΝΙΑΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

admin

IΕΡΑΠΕΤΡΑ: Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

admin

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Leave a Comment