Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Το 7ο Νηπιαγωγείο  Ιεράπετρας οργανώνει Επιμορφωτικές Συναντήσεις για τους γονείς/κηδεμόνες & εκπαιδευτικούς του με την πολύτιμη αρωγή του Κέντρου Κοινότητας του δήμου μας

Το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας στα πλαίσια της Δράσης του «Σχολείο και Οικογένειαμαζί για το Παιδί»οργανώνει επιμορφωτικές συναντήσεις  για τους γονείς/κηδεμόνες  και εκπαιδευτικούς του  πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος με απώτερο στόχο την ευημερία των παιδιών. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται  διαδικτυακά με την πολύτιμη αρωγή του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ιεράπετρας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη δομή του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ιεράπετρας για την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης και την συμβολή του επιστημονικού προσωπικού του στην υλοποίηση της  παραπάνω Δράσης.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως,

την κ. Μαγγίπα Αγορίτσα, ψυχολόγο του Kέντρου Kοινότητας, για την εισήγησή της στην επιμορφωτική συνάντηση για τους γονείς/κηδεμόνες  και εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 1/3//2022 με θέμα: «Παιδί και όρια- Πώς και γιατί βάζουμε υγιή όρια στα παιδιά», 

 καθώς και την  κ. Νεραντζούλη Ευαγγελία, κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Kοινότητας, για την εισήγησή της στην επιμορφωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για τον ίδιο σκοπό στις 30/3//2022 με θέμα «Παιδί και Συναισθήματα-Ο ρόλος της αναγνώρισης, διαχείρισης και έκφρασης των συναισθημάτων στην ευτυχία του παιδιού».

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας

Related posts

Τραγωδία: Δυστύχημα με 10 νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη

admin

H Κρήτη σας προσκαλεί να ζήσετε ένα αυθεντικό Πάσχα

admin

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

admin

Leave a Comment